Tobias, Groepsdirecteur

“Als groepsdirecteur bij Willemsen de Koning is geen dag hetzelfde!”

Het oliemannetje binnen het bedrijf

“Als groepsdirecteur binnen Willemsen de Koning ben ik verantwoordelijk voor de gehele groep. Je bent dan als het ware het oliemannetje binnen het bedrijf. Ik zorg ervoor dat de zaken steeds beter verlopen. Zo zorg ik voor goede gesprekken met de klanten, geef ik financieel en operationeel sturing aan de gehele groep en daarnaast doe ik nog veel meer. Voordat ik als groepsdirecteur ging werken was ik al 13 jaar bezig met het klantcontact. Mijn overstap gebeurde in 2020, dit was tijdens een bijzondere periode vanwege de corona pandemie, maar we hebben het gehaald!”

Voldoende nieuwe uitdagingen bij WDK

“In mijn functie heb ik geregeld te maken met leuke nieuwe uitdagingen. Zo haal ik nieuwe opdrachten binnen en zorg ik ervoor dat de bestaande opdrachten steeds beter worden uitgevoerd. Ook vind ik duurzaamheid belangrijk: door het wagenpark te verduurzamen wordt er gewerkt aan een milieubewust bedrijf. De uitdagingen en doelstellingen zijn dus divers en dat zorgt voor veel voldoening.”

Mouwen opstropen en aan de slag

“Het mooiste vind ik het contact dat ik heb met mijn cliënten. Het is fijn om te weten dat de kinderen op tijd op school worden afgezet en dat de cliënten op tijd bij hun dagbesteding aankomen, dat zorgt altijd wel voor een glimlach. Daarnaast is het contact binnen het WDK zeer goed. De mensen die werken bij Willemsen de Koning hebben affiniteit met zorgvervoer, er wordt dus veel naar elkaar omgekeken. Maar gezamenlijk de mouwen opstropen en aan de slag gaan is ook altijd aan de orde van de dag.”

Wees welkom bij Willemsen de Koning

“Als je hier komt werken moet je weten dat je echt welkom bent. Er gebeurt hier altijd lekker veel en je hebt daarnaast ook te maken met voldoende afwisseling. Een dag vliegt om en je hoeft je echt niet te vervelen. De mooie band die jij met je cliënten ontwikkelt is goud waard.”

Uitgelichte vacatures