Voor meerdere grote zorginstellingen voert Willemsen- de Koning het zorgvervoer uit. Dit betreft het vervoeren van mensen met gezondheidsissues. Soms wekelijks, soms elke (werk)dag. ‘Vervoeren met zorg’ in optima forma.

Zeker en zorgeloos

Samen met de opdrachtgever kijken wij naar de meest ideale manier van vervoer. Veilige, duurzame en bovenal kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aanbieden, waarbij de mens centraal staat, is daarbij altijd ons uitgangspunt. Wij willen de rit voor de klant zo aangenaam mogelijk maken. Te beginnen bij de start van de reis. Een vertrouwd gezicht dat bij de voordeur aanbelt, kan de reis voor de klant al direct aangenamer maken. Daarnaast zijn rust, korte wachttijd in het voertuig, structuur en directe communicatielijnen voor deze doelgroep van belang. De eindbestemming van hun reis is immers vaak al intensief genoeg. Dit vraagt om een nauwkeurige regie van onze planners en een warme begeleiding van onze chauffeurs.

Regiotaxi vervoer

Signaleren onze chauffeurs tijdens de rit een afwijkend gedrag bij de reiziger, dan wordt dit altijd teruggekoppeld naar de planner, en naar de verzorgers van de desbetreffende reiziger. Onze klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat zij bij Willemsen- de Koning in alle opzichten goed zitten. Dat betekent ook dat als er iets onverhoopt niet loopt zoals het hoort of als er knelpunten zijn, wij deze direct heel serieus nemen en kijken hoe we dit zo snel mogelijk oplossen.

‘Dagelijks zijn wij niet alleen op weg naar de bestemming, maar bovenal naar de twinkeling in iemands ogen!’

Regiotaxi garage

Het ‘zeker en zorgeloos vervoeren’ is ook te zien aan de kwaliteit van onze voertuigen. Vanzelfsprekend voldoet ons materiaal aan alle wettelijke eisen en individuele wensen van de reiziger. Scoren wij op al deze punten goed, dan zijn wij aan het einde van de rit verzekerd van een tevreden glimlach. Een glimlach die goud waard is!

    Contact opnemen

    Vul het onderstaande formulier in of bel direct met 026-3232000