‘Er was eens…’

Een korte terugblik in onze geschiedenis. In 1996 begon het Willemsen- de Koning avontuur. Taxi De Koning uit Velp werd overgenomen. Al sinds de eerste dag draait het om één ding: het welzijn van de klant. Onze klant is koning. Zij verdienen met persoonlijke zorg van A naar B te worden vervoerd. Vervoerd door professionele chauffeurs, strak in het pak en in luxeauto’s. Waar verwachtingen zijn, proberen wij die altijd te overtreffen.

In 2003 zijn wij aan onze dubbele naam gekomen. Wij bundelden onze krachten namelijk met Taxibedrijf Willemsen. Sindsdien handelen wij – om voor klanten de vertrouwde klank te behouden – onder de noemer Willemsen- de Koning. Twee bedrijven sterk, één droom: klanten met zorg op maat vervoeren. Wat begon als (straat)taxibedrijf is inmiddels uitgegroeid tot volwaardig personenvervoerbedrijf. Of, zoals we het zelf liever zeggen, een mensenbedrijf.

In 2004 verhuisden wij van Velp naar Arnhem. Terugkijkend was dit het startsein van de uitbreiding van ons bedrijf. In 2007 zijn wij 50 meter verhuisd naar een nieuwbouw pand. Een van onze mijlpalen hadden we in 2011 toen wij ons eigen garagebedrijf, waar wij het onderhoud aan het wagenpark zelfstandig uitvoeren, een feit werd. Die groei heeft zich gelukkig alleen maar voortgezet. Op dit moment hebben wij meer dan 2000 collega’s, rijden er > 2000 Willemsen- de Koning voertuigen op de weg, en zijn wij in héél Nederland werkzaam. Wat zijn wij trots!

Directeur Vervoersbedrijf WDK

Directeur Vervoersbedrijf WDK

Ruim tachtig jaar na onze start mogen wij onszelf labelen als de oudste personenvervoerder van Gelderland. Van leerlingen- tot regiotaxi-vervoer, bij ons bent u aan het juiste adres. Ondanks onze hoogbejaarde leeftijd gaan wij nog graag met onze tijd mee. En wát graag nog jaren mee!

‘Vervoeren met zorg is iets waar we dagelijks naar leven.. Het zit in ons DNA!’

    Contact opnemen

    Vul het onderstaande formulier in of bel direct met 026-3232000