In opdracht van bedrijven, zoals werkvoorzieningsschappen, verzorgen wij werknemersvervoer. Werknemers worden meestal op een verzamellocatie op een vast tijdstip door ons opgehaald, en naar het werk gebracht. Aan het einde van de werkdag worden de forenzen ook weer op tijd door onze chauffeurs afgezet. Met deze vorm van dienstverlening bieden wij organisaties praktische oplossingen voor logistieke problemen. Zie het als carpoolen. Een mooie oplossing voor werkgevers, het file- en parkeerprobleem.

Carpoolen van A naar Business

Ook voor het werknemersvervoer geldt dat wij altijd samen met de opdrachtgever op zoek gaan naar het meest ideale vervoerssysteem. Wij kunnen zorgen voor vrijwilligers en chauffeursopleidingen, de planning van vervoer in orde maken en de zorg voor het wagenpark uit handen nemen. Maar ook voertuigen, die wij een deel van de tijd kunnen besturen, zijn via ons aan te schaffen. Iedere mix en samenwerkingsvorm is mogelijk en met maatwerk kunnen wij voor elke unieke opdrachtgever het juiste vervoersysteem samenstellen.

Werknemersvervoer

‘Werknemersvervoer betekent een win-winsituatie: van A naar B worden vervoerd en ondertussen op een onbezonnen manier socializen met medereiziger!’

    Contact opnemen

    Vul het onderstaande formulier in of bel direct met 026-3232000