In opdracht van bedrijven, zoals werkvoorzieningsschappen, verzorgen wij werknemersvervoer. Werknemers worden meestal op een verzamellocatie op een vast tijdstip door ons opgehaald, en naar het werk gebracht. Aan het einde van de werkdag worden de forenzen ook weer op tijd door onze chauffeurs afgezet. Deze vorm van dienstverlening laat ons toe om praktische oplossingen voor bijvoorbeeld logistieke problemen bij organisaties aan te bieden. Zie het als carpoolen. Een charmante oplossing voor werkgevers, het file- en parkeerprobleem.

Carpoolen van A naar Business

Ook voor het werknemersvervoer geldt dat wij altijd samen met de opdrachtgever op zoek gaan naar het meest ideale vervoerssysteem. Wij kunnen zorgen voor vrijwilligers en chauffeursopleidingen, de planning van vervoer in orde maken en de zorg voor het wagenpark uit handen nemen. Maar ook voertuigen, welke wij een deel van de tijd kunnen besturen, zijn via ons aan te schaffen. Iedere mix is mogelijk! Maatwerk is het. Maatwerk waardoor wij voor elke unieke opdrachtgever het juiste vervoersysteem kunnen samenstellen.

Werknemersvervoer

‘Werknemersvervoer betekent een win-winsituatie: van A naar B worden vervoerd en ondertussen op een onbezonnen manier socializen met medereiziger!’

    Contact opnemen

    Vul het onderstaande formulier in of bel direct met 026-3232000