Vacature: Chauffeur Regiotaxi Utrecht (20-40 uur)

In deze functie bent u verantwoordelijk voor het Regiotaxi vervoer (ook rolstoelvervoer). Regiotaxi Utrecht is openbaar vervoer van deur tot deur, van en naar een opstapplaats of een halte van het openbaar vervoer.

Regiotaxi Utrecht rijdt van zondag tot en met donderdag van 6:00 tot 24:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 6:00 tot 1:30 uur. Er wordt gereden met zowel personenauto’s als rolstoelbussen.

Om voor de Regiotaxi Utrecht te mogen rijden moet u naast inlevingsvermogen van onze reizigers in het bezit zijn van een volledige chauffeurspas. Meer informatie over ‘chauffeur zijn’ en opleidingen? Ga naar de volgende link http://werkenbijwdk.nl/

Functie eisen en kenmerken:

 • In het bezit te zijn van rijbewijs B en ruime rijervaring;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • In het bezit van een geldige chauffeurspas (pré);
 • Woonachtig in Utrecht of directe omgeving;
 • Om het weekend werken;
 • Affiniteit hebben met de doelgroep (WMO);
 • Salaris conform cao taxi;
 • Klantvriendelijkheid;
 • Representatief;
 • Goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden;
 • Bereidt zijn aanvullende cursussen te volgen.

Wat bieden wij?

Een leuke, belangrijke en verantwoordelijke baan waarin uw bijdrage er echt toe doet! Wij bieden u diverse trainingen en cursussen aan om uw kennis uit te breiden en up to date te houden. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO Taxivervoer.

Wie zijn wij?

Willemsen-de Koning is met meer dan 2000 medewerkers een van de grotere bedrijven in Nederland op gebied van regie en uitvoering van kleinschalig personenvervoer. Wij verzorgen de regie en uitvoering van (regio)taxi-, leerlingen- en personenvervoer voor publieke opdrachtgevers. Dat zijn gemeenten, provincies en (zorg)instellingen. Veel van de opdrachten verwerven we via Europese aanbestedingen.

Het verplaatsen van mensen is een grote verantwoordelijkheid die op alle fronten hoge eisen stelt. Mensen zijn immers het meest kostbare ‘goed’ dat je kunt vervoeren. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veilig, duurzaam met een hoge kwaliteit van dienstverlening. De mens staat centraal en we streven continu naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van leerlingen en jeugdigen, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in onze mensen, onze voertuigen en onze organisatie.

Onze chauffeurs zijn geschoold via relevante vakopleidingen en worden continu getraind voor de verschillende groepen reizigers en voor nieuwe ontwikkelingen. Onze voertuigen zijn afgestemd op de reiziger en zijn zo milieuvriendelijk als mogelijk. Tevens besteden wij aandacht aan een professionele en stevige bedrijfsvoering: we zijn in bezit van het TX-keur en de certificaten ISO9001, ISO14001 en ISO27001.

Ben je enthousiast geraakt? Stuur dan je motivatie en cv naar ons toe. Wij komen graag met je in contact.