Zorgvervoer voor ’s Heeren Loo

Zorgvervoer voor ’s Heeren Loo

Goed nieuws! Vanaf 1 april mogen wij het vervoer voor zorginstelling ’s Heeren Loo in Noordwijk gaan verzorgen. We hebben met zijn allen hard gewerkt om een voorstel te maken dat volledig aansluit op wensen voor de toekomst. Alle inspanningen hebben tot een prachtig resultaat geleid: een gegunde aanbesteding! Daarbij hebben wij beloofd alle huidige chauffeurs een baanaanbod te doen.

’s Heeren Loo biedt cliënten met een beperking een ‘thuis’ waar men zichzelf kan zijn en zorgen voor een plezierige invulling van de dag. De Polikliniek in Noordwijk biedt mensen met een verstandelijke beperking daarnaast zorg op maat, dus geheel afgestemd of hun behoeften.

Vervoerders werden bij de aanbesteding beoordeeld op een aantal punten. Wij zijn onder andere uitgekozen vanwege ons goede opleidingsplan voor onze medewerkers, maar dat is natuurlijk niet het enige. Ook de flexibele houding naar ons personeel toe wordt positief ontvangen. We houden veel persoonlijk contact met de medewerkers op locatie, waardoor we altijd voorbereid zijn op onverwachte situaties.

We kijken dan ook enorm uit naar een fijne samenwerking!