Zorginstelling Middin geeft Willemsen-de Koning uitstekende beoordeling

Zorginstelling Middin geeft Willemsen-de Koning uitstekende beoordeling

Zorginstelling Middin geeft Willemsen-de Koning uitstekende beoordeling

Middin, een vooraanstaande zorgorganisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel, heeft Willemsen-de Koning een mooie beoordeling gegeven voor hun diensten.

Willemsen-de Koning, die sinds 2017 met meer dan 80 chauffeurs vervoersdiensten aanbiedt in en rond Den Haag voor Middin, werd recentelijk beoordeeld door de medewerkers van de zorgorganisatie via een enquête die in maart werd uitgevoerd op diverse locaties. Deze enquête had als doel de prestaties van leveranciers te evalueren op meerdere criteria, waaronder reactietijd, probleemoplossing en algemene tevredenheid.

Het coördinatieteam van Willemsen-de Koning (Erwin, Anneke en Samantha) werden specifiek geprezen voor hun snelle reacties en het effectief aandragen van oplossingen. Ook de chauffeurs werden hoog gewaardeerd voor hun ondersteuning en flexibiliteit, die essentieel zijn voor het welzijn van de cliënten van Middin.

“We zijn ontzettend trots dat we dergelijke positieve feedback hebben ontvangen van Middin. Dit bevestigt dat onze toewijding en harde werk door onze partners worden gewaardeerd en we zien dit als een enorme teamprestatie,” aldus Gerhard Breedveld, operationeel directeur van Willemsen-de Koning.

Middin, actief op meer dan 100 locaties in met name Zuid-Holland, benadrukt het belang van samenwerken met betrouwbare leveranciers die de zorg en mobiliteit van hun cliënten kunnen waarborgen. De positieve beoordeling onderstreept ons vermogen om consistent hoogwaardige dienstverlening te bieden, wat essentieel is in de zorgsector.

“We bedanken alle betrokken medewerkers. Deze erkenning is een bewijs van onze gezamenlijke inzet en professionaliteit. We zijn vastberaden om deze hoge standaard te blijven handhaven en te blijven verbeteren waar mogelijk,” voegt Gerhard toe.