Willemsen- de Koning wint aanbesteding Wmo-vervoer in West-Friesland

Willemsen- de Koning wint aanbesteding Wmo-vervoer in West-Friesland

Vanaf 1 augustus 2023 gaat Willemsen- de Koning het vraagafhankelijke (WMO) vervoer West-Friesland (in de gemeenten Hoorn, Koggenland, Opmeer, Medemblik, Enkhuizen, Drechterland en Stede Broec) verzorgen. De maximale duur van het contract is 7 jaar.

Met name door een goede score op kwaliteit is de aanbesteding aan ons gegund. Hierbij zijn de volgende aspecten extra positief beoordeeld: de uitgebreide aandacht voor kwaliteitsborging, de proactieve voorlichting, de goede bereikbaarheid en communicatie, de ondersteuning vooraf, tijdens en na de rit, de uitgewerkte innovaties en de klantenservice.

“Persoonlijke betrokkenheid, veiligheid en geborgenheid, dat zijn de trefwoorden waar het bij zorgvervoer om draait. We zijn erg enthousiast om onze professionaliteit te laten zien in West-Friesland”, aldus Mischa Colard, Operations Manager bij Willemsen- de Koning. “Niet alleen de kwaliteit van onze dienstverlening en de innovatieve aanpak, maar vooral ook de communicatie met de reiziger, clientraden en gemeenten zijn belangrijke aandachtsvelden. Wij investeren bovendien fors in duurzaam vervoer. We gaan rijden met elektrische voertuigen.”