Willemsen- de Koning verzorgt Regiotaxi in gemeente Utrecht

Met ingang van 1 april zijn wij actief als Regiotaxi in de gemeenten Utrecht en Stichtse Vecht. Daarmee vergroten we ons bereik in de provincie Utrecht. “Met Willemsen- de Koning krijgen we een ervaren vervoerder die al in andere Utrechtse gemeenten een betrouwbare partner is gebleken”, vertelt gedeputeerde Jacqueline Verbeek-Nijhof aan TaxiPro, hét vakblad voor de taxibranche.

Kwaliteit en prijs
Na onvrede over de vorige vervoerder heeft de Provincie Utrecht gekeken hoe zij de kwaliteit van het vervoer het beste konden waarborgen. Willemsen- de Koning bleek zowel op kwaliteit als prijs het beste uit de bus te komen onder de geïnteresseerden. Gedeputeerde Jacqueline Verbeek-Nijhof geeft aan dat ook ons uitgebreide trainingsprogramma voor de chauffeurs en het feit dat veel van onze voertuigen op aardgas rijden een rol speelde in het maken van de beslissing.

Regio Utrecht
Met onze start als Regiotaxi in de gemeenten Utrecht en Stichtse Vecht vergroten we ons bereik in de provincie Utrecht en dat brengt een groot voordeel met zich mee voor de reizigers. Sinds 2014 rijden wij namelijk al als Regiotaxi in de gemeenten Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Vianen en Zeist. Hierdoor hoeven de reizigers maar één vervoerder te gebruiken als zij in en rondom Utrecht willen reizen. Dat is wel zo makkelijk.

Brief
Vaste reizigers van de regiotaxi in de gemeenten Utrecht en Stichtse Vecht ontvangen een brief waarin zij op de hoogte gesteld worden van de veranderingen. Bij vragen kan ook altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice: klantenservice@wdkgroep.nl, of telefoon: 026-3232000 (optie 2 klantenservice).