Willemsen – de Koning: naast ISO 27001 nu ook NEN 7510 gecertificeerd!

Willemsen – de Koning: naast ISO 27001 nu ook NEN 7510 gecertificeerd!

Willemsen – de Koning heeft een nieuw certificaat mogen ontvangen

Willemsen – de Koning is altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Wij zijn dan ook ontzettend trots op het feit dat we, naast het ISO 27001 certificaat, nu ook het NEN 7510 certificaat in ontvangst hebben mogen nemen. In dit blog vertellen we graag wat meer over deze certificaten en wat ze voor Willemsen – de Koning betekenen.

Zekerheid en vertrouwen met het ISO 27001 certificaat

Bij Willemsen – de Koning doen we er alles aan om veilig, verantwoord en betrouwbaar vervoer voor al onze passagiers mogelijk te maken. Sinds 2018 zijn we dan ook al in het bezit van het ISO 27001 certificaat. Deze certificering houdt in dat de informatiebeveiliging van onze passagiers, opdrachtgevers en medewerkers uiterst goed op orde is. Ook laten we met dit certificaat zien dat we er alles aan doen om deze informatiebeveiliging te verbeteren. Wij bieden zekerheid en vertrouwen aan onze passagiers, opdrachtgevers en medewerkers, door middel van het ISO 27001 certificaat.

Het ontvangen van de NEN 7510 certificering

Sindskort is ook de NEN 7510 certificering hierbij gekomen. Hiermee zijn we het eerste taxibedrijf in Nederland dat dit certificaat in ontvangst heeft mogen nemen! Het certificaat is bedoeld voor de medische sector, waar medische- en patiëntgegevens worden beheerd en uitgewisseld. Deze gegevens moeten natuurlijk altijd goed beschermd worden. Met het NEN 7510 certificaat kunnen we aantonen dat we goed nagedacht hebben over alle risico’s die het verwerken van gezondheidsinformatie met zich meebrengt. Het toont ook aan dat we werken aan een gestructureerd en planmatige verbetering van de processen om deze informatie te verwerken.

Willemsen – de Koning beschermt uw gegevens

Als opdrachtgever en passagier, maar ook als medewerkers, heeft u dus zekerheid dat Willemsen – de Koning zorgvuldig met uw informatie omgaat. Die wordt goed beveiligd, wat we aan kunnen tonen met zowel het ISO 27001 certificaat als nu ook de NEN 7510 certificering!

 

Bekijk hier het ISO 27001 certificaat en het NEN 7510 certificaat.