Willemsen- de Koning krijgt diverse aanbestedingen gegund

Binnenkort ziet u Willemsen- de Koning in nog meer gemeenten van Nederland rijden. Eerder maakten we al bekend dat we met ingang van 1 april 2018 regiotaxi voor de provincie Utrecht mogen verzorgen. Daarnaast hebben we diverse aanbestedingen voor het leerlingenvervoer gegund gekregen.

Leerlingenvervoer door het hele land
Met ingang van het nieuwe schooljaar zal Willemsen- de Koning het leerlingenvervoer verzorgen in de Limburgse gemeenten Peel en Maas en Panningen. In Zuid-Holland zijn dit de gemeenten Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Leidschendam en Voorburg en in Noord-Holland hebben we een voorlopige gunning van het leerlingenvervoer in Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen en Laren, Weesp, Wijdemeren (Gooi en Vechtstreek). Tot slot hebben we ook het leerlingenvervoer in de Utrechtse gemeenten De Ronde Venen, Woerden, Stichtse Vecht en Oudewater voorlopig gegund gekregen.

Kwaliteit
Een aanbesteding krijg je niet zomaar. Dat is logisch, want ieder persoon hoort veilig en met zorg vervoerd te worden. Bij iedere aanbesteding worden er naar verschillende factoren gekeken. Zo kan er voor de ene aanbesteding meer nadruk liggen op de duurzaamheid van het wagenpark, terwijl bij een andere aanbesteding de aangeboden kwaliteit van de uitvoering van het vervoer zwaarder weegt. Daarnaast is het bieden van een reële prijs en het zorgen voor een geruisloze start bepalend.

Met het grootste groengaswagenpark van Nederland loopt Willemsen- de Koning voorop als het gaat om een duurzaam wagenpark. Leuk om te weten is dat we één van de aanbestedingen hebben gewonnen omdat we daar ook elektrische voertuigen aanbieden. Andere belangrijke factoren die een rol gespeeld hebben in deze gegunde aanbestedingen, zijn de kwaliteit van onze medewerkers en onze prijs/kwaliteit verhouding.

Wij kijken er naar uit om aan de slag te gaan in al deze gemeenten en onze reizigers weer met zorg te vervoeren.