Willemsen – de Koning heeft kerstpakketten verstuurd

Willemsen – de Koning heeft kerstpakketten verstuurd

Nieuwe jaar in volle gang

Het nieuwe jaar is weer in volle gang. Ook bij Willemsen – de Koning zijn we met zijn allen aan het werk gegaan om er een prachtjaar van te maken. Het afgelopen jaar hebben wij onze medewerkers bedankt met een goed gevuld kerstpakket vol lekkers. Ook zat er bij het kerstpakket dit jaar een speciale code met een persoonlijke boodschap van de directie. Om er zeker van te zijn dat we al onze medewerkers kunnen bedanken met het kerstpakket, bestellen we er altijd een aantal extra. Maar wat gebeurd er dan met de overgebleven kerstpakketten?

De overgebleven kerstpakketten

De overgebleven kerstpakketten hebben we dit jaar geschonken aan Inloophuis de Herberg in Westervoort. Bij Inloophuis de Herberg is iedereen welkom voor een kopje koffie en wat lekkers. De gastvrouwen en gastheren zorgen voor een gezellige omgeving waar mensen lekker een praatje kunnen maken, een krant lezen, een spelletje doen of gewoon kunnen genieten van het samenzijn. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Dit jaar hebben zij zich ingezet voor anderen door middel van een uitgifte-actie.

Uitgifte-actie van De Herberg

De kerstpakketten werden door De Herberg gebruikt voor de uitgifte-actie. Ze zamelden spullen in voor mensen die wat extra’s in deze tijd goed kunnen gebruiken. De kerstpakketten van Willemsen – de Koning, en de andere spullen die ingezameld waren, werden vervolgens uitgedeeld op een coronaproof manier door de fantastische vrijwilligers uit het dorp.