Willemsen- de Koning goes green!

Willemsen- de Koning heeft duurzaamheid en de zorg voor het milieu hoog in het vaandel staan. Zo hebben we met ruim 600 aardgasvoertuigen het grootste groengaswagenpark binnen het personenvervoer. Geheel in lijn hiermee zetten we met ingang van 1 mei ook elektrische voertuigen in om onze reizigers op hun bestemming te brengen.

Nissan Leaf
Inmiddels is er een uitgebreid aanbod elektrische voertuigen op de markt. Voor Willemsen- de Koning zijn factoren als ‘comfort’ en ‘bereik’ erg belangrijk. Daarom is gekozen voor de nieuwe Nissan Leaf. Deze 100% elektrische auto is erg ruim en biedt passagiers een prettig zitcomfort. Daarnaast heeft deze auto een bereik van bijna 300 kilometer!

Door heel Nederland rijden zo’n 1400 voertuigen van Willemsen- de Koning. De eerste elektrische Willemsen- de Koning voertuigen worden ingezet voor Regiotaxi Utrecht en de gemeenten Amersfoort, Leusden, Soest, Bunschoten, Baarn en Woudenberg. Naast kwaliteit en veiligheid heeft het milieu prioriteit voor ons. Wij streven er daarom naar om in de toekomst meer brandstofvoertuigen te vervangen door elektrische voertuigen.