Willemsen- de Koning 2.0

Willemsen- de Koning 2.0

Al ruim tachtig jaar zijn wij met veel plezier actief in de taxibranche. Inmiddels mogen wij onszelf zelfs de oudste personenvervoerder van Gelderland noemen. Hoogbejaard in jaren, maar levenslustig als nooit tevoren. Sinds 1931 doen wij ervaring in de dienstverlening op. Ervaring die zich anno 2019 uit in een vakbekwame, volwassen Willemsen- de Koning. Een mensenbedrijf dat nog net zo lief de mens centraal stelt als in de jaren ’30. Wij zijn meer dan een vervoerder die de klant veilig vervoert. Wij zijn een luisterend oor, een helpende hand of een sterke schouder. Bij ons draait het om het creëren van een veilig gevoel. Een gevoel dat wij gewend zijn bij onze familie en vrienden. Een gevoel dat wij op onze ietwat gedateerde website misten. Wij hebben als organisatie zo’n rijke geschiedenis. Een verhaal die het wereldwijde web verdient, en waar een ‘nieuw digitaal jasje’ bij hoort.

Het is tijd dat u het Willemsen- de Koning-verhaal en onze drijfveren beter leert kennen. Met de nieuwe website hebben wij een online plek proberen te creëren waar alle ins en outs over ons zijn te lezen. Ons streven is om in al onze communicatie-uitingen nog transparanter te communiceren. En daar hoort een website met geüpdatete inhoud zonder meer bij. Wij zien open communicatie op onder andere de website als basis voor het bouwen aan een hechte band met u als reiziger, ouder, verzorger, opdrachtgever of medewerker. Het fundament van iets moois. Fijn kennis te maken!

‘Ons verzorgende karakter, voor, tijdens en na de reis? Ervaar het zelf en neem onze websitepagina’s vooral eens rustig door!’