WdK gaat weer in Limburg rijden!

WdK gaat weer in Limburg rijden!

WdK gaat weer in Limburg rijden!

WdK is weer terug in Limburg en gaat het leerlingenvervoer verzorgen in Midden-Limburg. Op 15 maart jl. kregen we door Omnibuzz definitief de opdracht gegund om vanaf 1 augustus 2024 leerlingen te vervoeren naar bestemmingen binnen de gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert en Weert (perceel 2). “Geweldig dat we weer in Limburg gaan rijden”, benadrukt Operationeel Directeur Gerhard Breedveld enthousiast. “Bij de gunning is vooral gekeken naar de kwaliteit van het vervoer. Personeel, een gedegen risicoanalyse en een goede start van het nieuwe schooljaar speelden een belangrijke rol. Op deze onderdelen scoorden we heel goed.”

Omnibuzz, gevestigd in Sittard, is een gemeenschappelijke regeling waarin 30 Limburgse gemeenten samenwerken op het gebied van doelgroepenvervoer. De gunning geldt voor een periode van vier jaar met twee keer een verlengingsoptie van één jaar “Binnen het leerlingenvervoer is stabiliteit erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan een jaarlijks goede start van het nieuwe schooljaar”, aldus wethouder Zwijnenberg, voorzitter Gemeenschappelijke Regeling Omnibuzz.
Gerhard Breedveld: “We zijn enthousiast om in Midden-Limburg van start te gaan en de voorbereidingen zoals de werving van chauffeurs gaan we snel starten.”