Onze chauffeurs aan het woord

HANS
Chauffeur sinds 2005

“De doelgroep (ouderen, gehandicapten) is bijzonder leuk om mee te werken. Het is afwisselend, geen twee personen zijn hetzelfde. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk.”

RUUD
Chauffeur sinds 2005

“Omdat je voor kinderen en volwassenen die een beperking hebben iets extra kunt doen. Het werk is meer dan alleen maar chauffeur zijn, er moet ook gevoel bij zijn.”

JOHAN
Chauffeur sinds 2005

“Ik heb altijd met mensen gewerkt en rij graag auto. Ik mocht op mijn 55e met pensioen maar voelde mij te jong om niets te doen. Door mijn werk als taxichauffeur ben je met mensen bezig en zorg je ervoor dat ze veilig en met een prettig gevoel opgehaald en weer naar huis gebracht worden.”

HANS
Chauffeur sinds 2010

“Het wordt gewaardeerd als je extra aandacht aan de cliënten geeft, helpt bij het instappen en de sfeer in de bus positief houdt.”

ERNI
Chauffeur sinds 2000

“Ik vind dit werk heel erg leuk omdat ik met mensen om ga die allemaal wat hulp en begeleiding nodig hebben. Het sociale contact is erg leuk en ik voel me betrokken bij de mensen. Ik wil meer zijn dan alleen de ‘chauffeur’ die de mensen van A naar B brengt. Het is erg belangrijk dat de mensen zich vertrouwd en veilig bij mij voelen.”

HANNIE
Chauffeur sinds 2003

“Mijn hobby is autorijden en ik vind het dankbaar werk om met ouderen om te gaan.”