Veiligheid voorop!

Veiligheid voorop!

Bij Willemsen- de Koning vinden we niet alleen veiligheid op de weg belangrijk, ook aan informatieveiligheid besteden we veel aandacht. Daarom hebben wij begin juni onze ISO27001 certificering behaald. Hiermee tonen wij aan dat wij voldoen aan de internationale norm voor informatiebeveiliging en dat we volledige controle hebben over ons informatiebeveiligingssysteem. Het doel hiervan is om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen Willemsen- de Koning te waarborgen.

Een stap verder
Eerder mochten we al het ISO9001 en het ISO14001 certificaat in ontvangst nemen. De ISO27001 certificering gaat nog een stap verder: er komen nieuwe onderwerpen, zoals informatieclassificatie aan bod. Daarnaast is de risicoanalyse uitgebreider en zijn er meerdere maatregelen die getroffen moeten worden.

Doelen
Het vervoeren van mensen vraagt om zorgvuldigheid. Niet alleen vervoeren we met zorg, ook aan de verwerking van gegevens besteden we veel aandacht. Met het ISO27001 certificaat tonen we aan dat we al onze processen op het vlak van informatiebeveiliging en privacy goed op orde hebben.