Veilig onderweg met Willemsen- de Koning

Veilig onderweg met Willemsen- de Koning

Uw rit zo veilig mogelijk

We bevinden ons in een moeilijke periode, een periode waarin we er alles aan moeten doen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk tegen te gaan. Ook bij Willemsen- de Koning houden we daar natuurlijk rekening mee. Dat doen we onder andere door verschillende maatregelen te treffen wat betreft vervoer en het uitdelen van mondkapjes aan ons personeel.

Mondkapjes voor onze chauffeurs

Bij Willemsen- de Koning hebben we verschillende maatregelen getroffen om een ritje in onze auto’s zo veilig mogelijk te maken, zowel voor u als passagier als voor onze chauffeurs. Een van die maatregelen die we getroffen hebben, is het versturen van mondkapjes naar onze chauffeurs. Wanneer het niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden en de persoon die vervoerd wordt ouder is dan 12 jaar, dan moet de chauffeur namelijk een mondkapje dragen. Hier hoeven ze natuurlijk niet zelf voor te zorgen. Die sturen wij gewoon op! In de afgelopen periode hebben we ruim 20.000 mondkapjes naar onze chauffeurs verstuurd. De komende week staat er weer een verzending van 10.000 mondkapjes op het programma.

Overige corona maatregelen

Overigens is het versturen van de mondkapjes natuurlijk niet de enige maatregel die we genomen hebben. Bij Willemsen- de Koning verzorgen we veel verschillende soorten personenvervoer. Voor elk type vervoer gelden andere protocollen, om ervoor te zorgen dat elke rit zo veilig mogelijk is. Zo hanteren we voor ons leerlingenvervoer bijvoorbeeld het ‘sectorprotocol leerlingen- en kinderopvangvervoer’ dat het RIVM opgezet heeft. Om welk type vervoer het ook gaat, wij houden ons aan de regels opgesteld door het RIVM, zodat we voor een veilige rit kunnen zorgen.

Veilig reizen met Willemsen- de Koning

Kortom, wanneer u in een auto zit van Willemsen- de Koning, weet u dat u zo veilig mogelijk onderweg bent. Wij doen er alles aan om verspreiding van het coronavirus in onze auto’s te voorkomen. Ook uw rit maken we zo veilig en comfortabel mogelijk!