Vacature: Touringcarchauffeur Arnhem

Vacature: Touringcarchauffeur leerlingenvervoer Arnhem

Ben jij enthousiast, sociaal, betrokken en op zoek naar een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid? Dan is de functie Touringcarchauffeur Leerlingenvervoer de baan voor jou.

Willemsen de Koning is op zoek naar Touringcarchauffeurs leerlingenvervoer voor de regio Arnhem. Van maandag t/m vrijdag breng je gedurende het schoolseizoen een groep scholieren van Apeldoorn naar Arnhem. Structuur en regelmaat is waar onze doelgroep behoefte aan heeft. Hierin speel je als chauffeur een belangrijke rol. De functie is voor 5 dagen per week voor gemiddeld 20 tot 25 uur per week. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag en zijn meestal tussen 6:30 en 9:15 uur en tussen 14:00 en 16:30 uur. De precieze werktijd wordt bepaald door de route die je gaat rijden. De route zal met een 36 persoons Touringcar gereden worden. De route start in Arnhem naar Apeldoorn waar je de leerlingen ophaalt en afzet in Arnhem. Er is een begeleider aanwezig in het voertuig die jou ondersteund.

Functie eisen en kenmerken leerlingenvervoer:

 • 5 dagen per week beschikbaar is een pré, andere beschikbaarheid is bespreekbaar, bovengenoemde tijden zijn gedurende het gehele schooljaar;
 • Affiniteit met de doelgroep;
 • In het bezit van een rijbewijs D met Code 95;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao.

Waarom werken bij Willemsen de Koning?

 • We investeren in opleidingen voor medewerkers;
 • Geen dag is hetzelfde;
 • Vaste werktijden met voldoende ruimte voor hobby’s en vrije tijd;
 • Twee keer per jaar een gezellig personeelsfeest;
 • Salaris tussen €14,50 en €17,50 op basis van ervaring.
 • Je gaat gezellig samen met een begeleider de route rijden!

Jij zorgt ervoor dat de kinderen die je rijdt een toekomst hebben. Jij helpt ze aan een diploma.

Hiernaast ontvang je een tekenbonus. Voor meer informatie en de voorwaarden verwijzen wij je naar wdkgroep.nl/voorwaarden/

 

Leerlingenvervoer

Dagelijks vervoert Willemsen de Koning scholieren van en naar hun school (zowel regulier als speciaal onderwijs). Leerlingenvervoer is in het leven geroepen omdat deze leerlingen óf niet op loop- of fietsafstand van school wonen óf omdat openbaar vervoer voor hen geen optie is. Op onze site www.wdkgroep.nl kun je meer informatie vinden over het leerlingenvervoer.

Wie zijn wij?

Willemsen de Koning Groep is een van de grotere bedrijven in Nederland op het gebied van kleinschalig personenvervoer. Voor publieke opdrachtgevers (gemeenten en provincies) en zorginstellingen verzorgen wij de regie en uitvoering van personenvervoer. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De mens staat centraal waarbij we continu streven naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van reizigers, opdrachtgevers en onze medewerkers.

Wil je een bijdrage leveren om de kinderen veilig en met zorg te vervoeren? Wacht niet langer en solliciteer NU!!.