Vacature: Telefoniste

Vacature: Telefoniste Groepsvervoer

 

Ben jij die goed communicerende dienstverlener die wij zoeken?

Kom dan werken als Telefoniste Groepsvervoer bij Willemsen de Koning. Wij zoeken enthousiaste, spontane en sociaal sterke persoonlijkheden die ouders, begeleiders, reizigers en onze eigen chauffeurs helpen bij uiteenlopende vragen met betrekking tot het vervoer Een leuke functie waarin je met je empathisch vermogen de klant professioneel te woord staat. Daarnaast ben je de belangrijkste hulpfactor van de vervoerscoordinatoren zodat we gezamenlijke zorgdragen voor goede communicatie richting alle betrokkenen.  Ben je stressbestendig en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?  
Willemsen-de Koning Groep is dé zorgvervoerder van Nederland! Als toonaangevende organisatie nemen we de leiding in het verzorgen van (regio)taxi-, leerlingen- en personenvervoer voor belangrijke publieke opdrachtgevers zoals gemeenten, provincies en zorginstellingen. Het vervoer van mensen is voor ons meer dan alleen een taak; het is een passie en een enorme verantwoordelijkheid die we met verve dragen. Want laten we eerlijk zijn, mensen zijn niet alleen onze passagiers, maar het meest waardevolle dat we kunnen koesteren en vervoeren.
Bij Willemsen-de Koning Groep staat vooruitgang centraal. We zijn trots op onze dienstverlening, die naadloos aansluit bij de actuele eisen van onze samenleving: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Onze missie? Het nastreven van ultieme tevredenheid, of het nu gaat om onze gewaardeerde reizigers, betrokken ouders en verzorgers, onze partners of onze fantastische medewerkers. We investeren dan ook vol overgave in onze mensen en middelen, want zij zijn de motor achter ons succesverhaal. Willemsen-de Koning Groep staat synoniem voor klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme. Maar bovenal leggen we de nadruk op het welzijn en comfort van onze reizigers. Bij ons staat de reiservaring centraal, en die maken we graag onvergetelijk!

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Als Telefonist(e) ben jij degene die voor het Groepsvervoer alle inkomende telefoongesprekken op een klantvriendelijke en professionele manier beantwoord. Telefonisch ben jij het visitekaartje van onze organisatie. Je bent goed met details en ziet fouten niet snel over het hoofd. Met jouw efficiënte afhandeling van het telefoonverkeer ontlast je onze vervoerscoordinatoren. Je bent niet bang om keuzes te maken. Je krijgt hierin veel vrijheid en verantwoordelijkheden, terwijl procedures je werkzaamheden in goede banen leiden.

Je adviseert de klant over hun vragen en of wijzigingsverzoeken. Dit doe je alleen of in overleg met de vervoerscoordinator van het groepsvervoer. Mochten er klachten zijn, dan verwijs je deze door naar onze klantenservice. Daarnaast pak je met het team ook nog andere administratieve werkzaamheden op.

De afdeling Telefonie is op werkdagen te bereiken tussen 06:30 en 19:00. Je werkdagen en uren worden in overleg ingeroosterd.

Wat wij bieden?

 • Een warm welkom in ons gezellige en informele team
 • Flexibele werktijden: 16 tot 28 uur per week (beschikbaarheid variërend tussen 06:30 en 19 uur)
 • Een loonstrookje waar je blij van wordt: marktconform salaris
 • Pensioenopbouw, een appeltje voor de dorst voor later
 • 23 vakantiedagen per jaar (bij een volle werkweek van 40 uur)
 • 8% vakantiegeld bovenop je salaris!
 • Twee keer per jaar een gezellige bijeenkomst en een kerstpakket
 • Werklocatie Arnhem

 

 

Wie zoeken wij?

 • Je functioneert op mbo niveau
 • Je bent stressbestendig
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent leergierig
 • Je woont in (een straat van 10 km vanaf) Arnhem
 • Je hebt een goede mondelinge beheersing van de Nederlandse taal

 

Soort dienstverband: Vaste baan, Parttime

Salaris indicatie: €2.178,00 – €2.728,00 per maand