Vacature: Planner Groepsvervoer

Functieomschrijving

Zit iets regelen in jouw bloed en beschik je over communicatieve vaardigheden? Lees dan verder

Wij zijn op zoek naar een snel schakelende planner die zorg draagt voor een goede ritplanning. Als een team pakken de planners de dynamische vragen op een werkdag op. Hierbij zorgen we ervoor dat de kwaliteit hoog blijft, kwaliteit staat bij Willemsen de Koning namelijk voorop. Kun jij op een efficiënte, kwalitatieve wijze een bijdrage leveren aan onze planning dan hebben we jou nodig

Wie zijn wij?

Willemsen de Koning Groep is een van de grotere bedrijven in Nederland op het gebied van kleinschalig personenvervoer. Voor publieke opdrachtgevers (gemeenten en provincies) en zorginstellingen verzorgen wij de regie en uitvoering van (regio) taxivervoer. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De mens staat centraal waarbij we continu streven naar een hoge tevredenheid van onze reizigers, ouders en verzorgers van reizigers, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in zowel onze mensen als onze middelen. Zo investeren we op dit moment fors in opleidingen en elektrische- en waterstofvoertuigen.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Als planner ben jij degene die zorgt voor een goede ritplanning , juiste communicatie naar alle betrokkenen en correcte verwerking van gegevens. Binnen de procedures heb je veel speelruimte en vrijheid om deze verantwoordelijkheid in te vullen. Daarbij ga je stressbestendig en nauwkeurig te werk, durf je keuzes te maken en ziet fouten niet snel over het hoofd.

Dagelijks heb je veel contact via telefoon en mail met ouders, opdrachtgevers, chauffeurs, je collega’s van wagenpark en personeelszaken.

Voor ons is het belangrijk dat je ad hoc taken kunt uitvoeren. Wordt er een deelnemer afgemeld, dan bekijk jij of de route nog efficiënt verloopt. Is er een chauffeur ziek, dan zorg jij ervoor dat de route wordt overgenomen door een andere chauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het feit dat kinderen naar speciaal onderwijs kunnen en je kunt dit in goede banen leiden Een proactieve houding, sociaal maatschappelijk betrokken en snel schakelen zijn voor ons van cruciaal belang.

De afdeling Groepsvervoer is aanwezig van maandag tot en met vrijdag tussen 06.30 en 17.30. Dit betekent dat je komt te werken in een rooster met diensten tussen 06.30 en 17.30.

Wat verwachten wij van jou?

 • Beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
 • Plannen en organiseren is jou op het lijf geschreven;
 • Je bent accuraat en schrikt niet van een flinke dosis verantwoordelijkheid;
 • Je vindt het leuk om continu te worden uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen;
 • Je bent nieuwsgierig, enthousiast en je wilt blijven leren in je functie;
 • Goede kennis van het Office pakket en dan met name Excel;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Volop mogelijkheden om jezelf en je talenten te blijven ontwikkelen;
 • Een prettige informele werksfeer
 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;
 • Een marktconform salaris;
 • Een functie voor 32 – 40 uur per week.

Waar kom je terecht?

Bij Willemsen de Koning werken betrokken, behulpzame en ambitieuze medewerkers. Als planner kom je in een informele werkomgeving terecht in een jong team waar ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen.

Voel jij je aangesproken en denk jij degene te zijn die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatie en cv naar ons toe ter attentie van dhr. Duits, Manager Groepsvervoer.

Parttime uren: 32-40 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd