Vacature: Planner Groepsvervoer

Iets regelen zit in jouw bloed en daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een snel schakelende planner die zorg draagt voor een goede ritplanning. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s van de planning. Kwaliteit staat bij Willemsen de Koning voorop. Voor ons is het van groot belang dat onze cliënten op tijd op de plek van bestemming zijn. Dit doe je door het maken van een goede ritplanning. Dit moet op een zo efficiënt mogelijke wijze gebeuren. Herken jij jezelf hierin? Dan hebben we jou nodig! Voor onze hoofdvestiging in Arnhem zijn we daarom op zoek naar een gedreven Planner Groepsvervoer!

Wie zijn wij?

Willemsen de Koning Groep is een van de grotere bedrijven in Nederland op het gebied van kleinschalig personenvervoer. Voor publieke opdrachtgevers (gemeenten en provincies) en zorginstellingen verzorgen wij de regie en uitvoering van (regio) taxivervoer. Het betreft zowel leerlingen als personenvervoer. Veel van onze opdrachten verwerven wij via Europese aanbestedingen. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De mens staat centraal waarbij we continu streven naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van reizigers, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in zowel onze mensen als onze middelen. Met recht kunnen we zeggen dat Willemsen- de Koning Groep zich onderscheidt op klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme, waarbij het accent op het welzijn van de reizigers ligt.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Als planner ben jij degene die zorgt voor een goede ritplanning. Je bent stressbestendig en je gaat een uitdaging niet snel uit de weg. Je bent goed met details en ziet fouten niet snel over het hoofd. Je bent niet bang om keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden, terwijl procedures je werkzaamheden in goede banen leiden.

De ritten worden digitaal gestuurd naar de chauffeurs. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de chauffeurs die de door jouw geplande ritten uitvoeren. Voor ons is het belangrijk dat je ad hoc taken kunt uitvoeren. Wordt er een deelnemer afgemeld, dan bekijk jij of de route nog efficiënt verloopt. Is er een chauffeur ziek, dan zorg jij ervoor dat de route wordt overgenomen door een andere chauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het feit dat kinderen naar speciaal onderwijs kunnen en je kunt dit in goede banen leiden en je neemt hierin jouw verantwoordelijkheid. Een proactieve houding, sociaal maatschappelijk betrokken en snel schakelen zijn hiervoor van cruciaal belang.

De afdeling Groepsvervoer is aanwezig van maandag tot en met vrijdag tussen 06.30 en 17.30. Dit betekent dat je komt te werken in een rooster met diensten tussen 06.30 en 17.30. Eens in de 12 weken heb je een middag en weekenddienst. Bij een weekenddienst ben je op zaterdag van 08.00 tot 14.30 en op zondag van 14.30 tot 21.00 aanwezig op ons hoofdkantoor in Arnhem. Als je in het weekend hebt gewerkt, dan ben je op vrijdag voor je dienst en op maandag na je dienst vrij.

Wat verwachten wij van jou?

· Plannen en organiseren is jou op het lijf geschreven;

· Je bent accuraat en schrikt niet van een flinke dosis verantwoordelijkheid;

· Je vindt het leuk om continu te worden uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen;

· Je bent nieuwsgierig, enthousiast en je wilt jezelf blijven ontwikkelen;

· Goede kennis van het Office pakket en dan met name Excel;

· Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat mag je van ons verwachten?

· Volop mogelijkheden om jezelf en je talenten te blijven ontwikkelen;

· Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;

· Een marktconform salaris;

· Een functie voor 32 – 40 uur per week.

Waar kom je terecht?

Bij Willemsen de Koning werken betrokken, behulpzame en ambitieuze medewerkers. Als planner kom je in een informele werkomgeving terecht in een jong team waar ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen.

Voel jij je aangesproken en denk jij degene te zijn die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatie en cv naar ons toe ter attentie van dhr. Duits, Manager Groepsvervoer.