Vacature: Junior Controller

Willemsen-de Koning is met meer dan 2.500 medewerkers een van de grotere bedrijven in Nederland op het gebied van regie en uitvoering van kleinschalig personenvervoer. Wij verzorgen de regie en uitvoering van (regio)taxi-, leerlingen- en personenvervoer voor publieke opdrachtgevers. Dat zijn opdrachten voor gemeenten, provincies en (zorg)instellingen veelal verworven via Europese aanbestedingen.

Het verplaatsen van mensen is een grote verantwoordelijkheid die op alle fronten hoge eisen stelt. Mensen zijn immers het meest kostbare ‘goed’ dat je kunt vervoeren. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veilig, duurzaam en met een hoge kwaliteit van dienstverlening. De mens staat centraal en we streven continu naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van leerlingen en jeugdigen, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in onze mensen, onze voertuigen en onze organisatie.

Onze chauffeurs zijn geschoold via relevante vakopleidingen en worden continu getraind voor de verschillende groepen reizigers en voor nieuwe ontwikkelingen. Onze voertuigen zijn afgestemd op de reiziger en zijn zo milieuvriendelijk als mogelijk. Tevens besteden wij aandacht aan een professionele en beheerste bedrijfsvoering: we zijn in bezit van het TX-keur en de certificaten ISO9001, ISO14001 en ISO27001.

Willemsen-de Koning zoekt versterking en is op zoek naar een:

Junior controller ( 32-40 uur per week )

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste junior controller die òf onlangs zijn of haar studie heeft afgerond, òf maximaal 2-4 jaren werkervaring heeft opgedaan. We zoeken iemand die op zoek is naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden. We groeien enorm hard als bedrijf en kijken uit naar iemand die met ons mee wil groeien.

Natuurlijk zul je je vaste taken hebben die voorbij komen, maar er zullen diverse ad-hoc vraagstukken op je af komen gedurende de dag. Deze vraagstukken komen van diverse afdelingen binnen de organisatie, variërend van de planning, tender management tot aan directie. Je pakt deze zelfstandig op of samen met je collega controller. In deze functie rapporteer je aan de Financieel Directeur.

Naast jouw bijdrage in het tijdig rapporteren van de periodecijfers, verricht je interne controles en maak je (pro-actief) analyses. Dit doe je met behulp van diverse (online) tools. Op basis van deze analyses adviseren we onze “interne klanten”, zodat zij betere beslissingen kunnen nemen en wij als onderneming verder kunnen groeien. Door jouw kennis van de systemen fungeer je als sparringpartner en vraagbaak voor de organisatie. Naast het ondersteunen van de interne processen ben je ook verantwoordelijk voor het verbeteren en optimaliseren van de diverse (deel) processen.

Functie-eisen

– leergierig;

– ambitieus;

– HBO/WO werk- en denkniveau;

– afgeronde bedrijfseconomische opleiding;

– ruime kennis van Excel;

– sterk analytisch vermogen;

– zelf startend vermogen.

Aanbod

– Markt conform salaris;

– Uitdagende functie;

– Mogelijkheden tot verder ontwikkelen en het volgen van opleidingen;

– Prettige werksfeer.

Herken je jezelf in de rol van Junior controller bij Willemsen de Koning stuur dan een motivatiebrief met Curriculum Vitae.

Neem voor meer inhoudelijke vragen over de functie contact op met Albert Konter, Financieel Directeur, 026 – 323 20 00.