Vacature: Eerste of tweede autotechnicus

Ben jij een leergierige autotechnicus die veel weet van de nieuwste autotechnieken? Is het uitvoeren van autoreparaties helemaal jouw ding? Lees dan verder! We zijn op korte termijn opzoek naar een enthousiaste en gedreven nieuwe autotechnicus.

Als autotechnicus bij Willemsen de Koning sleutel je zowel aan personenauto’s als aan bussen. We hebben een wagenpark met maar liefs 2100 voertuigen waardoor er altijd voldoende werkzaamheden zijn om jouw dag mee te kunnen vullen! We kunnen een ervaren autotechnicus gebruiken, maar ook een autotechnicus die nog in het begin staat van zijn carrière. Bij Willemsen de Koning kom je terecht in een hecht team met maar liefs 10 techneuten en bij Willemsen de Koning is er voldoende ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Er zijn diverse opleidingen die voor jou beschikbaar zijn.

Ben je al enthousiast? Dan zijn we misschien wel opzoek naar jou! Voor onze hoofdvestiging in Arnhem zijn we daarom op zoek naar een toegewijde Autotechnicus.

Wie zijn wij?

Willemsen de Koning Groep is een van de grotere bedrijven in Nederland op het gebied van kleinschalig personenvervoer. Voor publieke opdrachtgevers (gemeenten en provincies) en zorginstellingen verzorgen wij de regie en uitvoering van (regio) taxivervoer. Het betreft zowel leerlingen als personenvervoer. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De mens staat centraal waarbij we continu streven naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van reizigers, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in zowel onze mensen als onze middelen. Met recht kunnen we zeggen dat Willemsen- de Koning Groep zich onderscheidt op klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme, waarbij het accent op het welzijn van de reizigers ligt.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

In de ochtend starten we altijd met een dagstart. Tijdens de dagstart bespreken we met het hele team hoe de dag eruit komt te zien en welke voertuigen voor die dag ingeroosterd zijn. Na deze dagstart begin je aan het voertuig waarop jij bent ingepland. Mocht je iets bijzonders opmerken dan communiceer je dit richting de teamleider van de werkplaats en samen werk je naar de juiste oplossing. Jouw werkzaamheden bestaan uit banden wisselen, grote of kleine onderhoudsbeurten tot aan het stellen van diagnoses. Hierbij kun je denken aan elektrische storingen tot aan defecte componenten.

Ons wagenpark bestaat uit verschillende merken en modellen, daardoor is je werk zeer afwisselend. Wij onderhouden, personenauto’s, bussen en rolstoelbussen die onderling variëren qua brandstof; Diesel-, elektrisch, CNG en zelfs waterstofvoertuigen zitten in ons wagenpark. We hebben een divers wagenpark waarbij de nieuwste technologie altijd vooraan staat. We vinden het belangrijk dat onze chauffeurs en cliënten dankzij jou in een veilig voertuig rijden!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt relevante werkervaring;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk;
 • Je wilt alles weten over de nieuwste autotechnieken;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent in het bezit van het MBO diploma Autotechnicus 2 of 3;
 • Je hebt ambitie om door te groeien in de functie;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband, weet prioriteiten te stellen en vindt het daarnaast ook leuk om samen in een gezellig team te werken;
 • Woonachtig in de regio Arnhem;
 • Je bent klant- en servicegericht;
 • Je deinst er niet voor terug om te werken in een hectische omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Volop mogelijkheden om jezelf en je talenten te blijven ontwikkelen;
 • Salaris conform cao (afhankelijk van jouw werkervaring);
 • Pensioen conform CAO;
 • Een tof team met gedreven collega’s;
 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week.

Waar kom je terecht?

Bij Willemsen de Koning werken betrokken, behulpzame en ambitieuze medewerkers. Als autotechnicus kom je in een informele werkomgeving terecht in een team waar ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen.

Voel jij je aangesproken en denk jij degene te zijn die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatie en cv, t.a.v. Dion Peters, teamleider Werkplaats!