Uitslag kort geding Leerlingenvervoer Veenendaal en Rhenen

Uitslag kort geding Leerlingenvervoer Veenendaal en Rhenen

Gunning definitief naar Willemsen de Koning

Op 24 juni 2020 heeft de rechter het vonnis uitgesproken over het kort geding die de huidige vervoerder had aangespannen tegen de gemeente Veenendaal. Goed nieuws! Alle vorderingen zijn afgewezen, waardoor de definitieve gunning kan gaan plaatsvinden. Willemsen- de Koning gaat vanaf het nieuwe schooljaar het leerlingen- en jeugdwet vervoer verzorgen in de gemeenten Rhenen en Veenendaal.

Op 15 april 2020 werd Willemsen- de Koning de winnaar van deze aanbesteding. Na deze aanbesteding volgde de voorlopige gunning. Andere partijen kregen vervolgens 20 dagen de tijd om bezwaar te maken tegen deze gunning. De huidige vervoerder heeft dit gedaan. In een dergelijke situaties moet een rechter beoordelen wie er gelijk heeft.

Het vervelende van een kort geding is dat de definitieve gunning vertraagd wordt. Vooral voor de huidige chauffeurs is het dan onzeker bij welke vervoerder ze het volgend schooljaar gaan rijden en in welk gebied.

Gelukkig kan Willlemsen- de Koning daar nu meer duidelijkheid over geven. Alle chauffeurs die rijden voor het leerlingenvervoer in de regio Rhenen en Veenendaal zijn welkom bij Willemsen- de Koning. Maar ook nieuwe chauffeurs mogen hierop reageren. Interesse? Kijk op onze website www.wdkgroep.nl naar de vacature. Laat je gegevens achter op en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.