Telefonist(e) Vervoerscentrale Groepsvervoer

Functieomschrijving

Vind je dienstverlening belangrijk en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan is dit misschien wel de baan voor jou! Voor onze afdeling Telefonie zijn we op korte termijn opzoek naar een telefonist(e). Het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken van chauffeurs, ouders van deelnemers en scholen behoren tot jouw kerntaken. Je doet dit samen met een gezellig en professioneel team. Kwaliteit staat bij Willemsen de Koning voorop. Daarom is het van belang dat alle telefoongesprekken op een zorgvuldige manier worden behandeld. Geen enkel telefoongesprek is hetzelfde, waardoor jouw werkzaamheden een uitdaging blijven. Ben je al enthousiast? Dan zijn we misschien wel opzoek naar jou! Voor onze hoofdvestiging in Arnhem zijn we daarom op zoek naar een toegewijde Telefonist(e) vervoerscentrale Groepsvervoer!

Wie zijn wij?

Willemsen de Koning Groep is een van de grotere bedrijven in Nederland op het gebied van kleinschalig personenvervoer. Voor publieke opdrachtgevers (gemeenten en provincies) en zorginstellingen verzorgen wij de regie en uitvoering van (regio) taxivervoer. Het betreft zowel leerlingen als personenvervoer. Veel van onze opdrachten verwerven wij via Europese aanbestedingen. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De mens staat centraal waarbij we continu streven naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van reizigers, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in zowel onze mensen als onze middelen. Met recht kunnen we zeggen dat Willemsen- de Koning Groep zich onderscheidt op klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme, waarbij het accent op het welzijn van de reizigers ligt.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Als Telefonist(e) ben jij degene die voor het Groepsvervoer alle inkomende telefoongesprekken beantwoord. Dit doe je op een klantvriendelijke en professionele wijze. Je bent stressbestendig en je gaat een uitdaging niet snel uit de weg. Telefonisch ben jij het visitekaartje van onze organisatie. Je bent goed met details en ziet fouten niet snel over het hoofd. Als telefonist(e) zorg je voor een adequate en efficiënte afhandeling van het telefoonverkeer, waarbij je de planner hiermee ontlast. Je bent niet bang om keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden, terwijl procedures je werkzaamheden in goede banen leiden.

We zoeken een telefonist(e) die onze cliënten kan adviseren met vragen en of wijzigingsverzoeken. Dit doe je alleen of in overleg met de planning van het groepsvervoer. Mochten er klachten zijn, dan verwijs je deze door naar onze klantenservice. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je nog andere administratieve werkzaamheden uitvoert.

Je werkt zowel individueel als in teamverband. Dat betekent dat je ook (mede) verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van het team. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat alle bellers naar alle tevredenheid worden geholpen!

De afdeling Telefonie is op werkdagen te bereiken tussen 06:30 en 19:00. Je dient op deze tijdstippen beschikbaar te zijn. De werkdagen worden in overleg ingeroosterd.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een servicegerichte instelling, flexibele houding en teamspirit is voor jou belangrijk;
 • Je bent stressbestendig;
 • Relevante werkervaring;
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Woonachtig in Arnhem (of in een straal van 10 kilometer);
 • Je bent nieuwsgierig, enthousiast en je wilt jezelf blijven ontwikkelen;
 • Goede kennis van het Office pakket;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Volop mogelijkheden om jezelf en je talenten te blijven ontwikkelen;
 • Een uurloon tussen de 11 tot 13 euro;
 • Een tof team met gedreven collega’s;
 • Een parttime functie tussen de 15 en 28 uur per week (verdeeld over 4 dagen);
 • Wisselende diensten.

Waar kom je terecht?

Bij Willemsen de Koning werken betrokken, behulpzame en ambitieuze medewerkers. Als telefonist(e) kom je in een informele werkomgeving terecht in een jong team waar ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen.