Teamleider Werkplaatsreceptie

Voor ons eigen garagebedrijf zijn wij ter versterking van het team op zoek naar een fulltime Teamleider werkplaatsreceptie. Ben jij onze nieuwe collega?

Wat ga je doen?

Tot je taken behoort onder meer:

  • Maken en plannen van afspraken voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden;
  • Aanmaken werkorders en garantieclaims;
  • Klantenontvangst, klachtenafhandeling, vraagbaak voor de chauffeurs;
  • Vervangend vervoer regelen en uitgeven;
  • Adviseren klanten bij vragen over voertuig / brandstof en dergelijke;
  • Aflevering van de auto aan de chauffeur na reparatie;
  • Uitvoeren kwaliteitsbeleid en milieubeleid;
  • Eindverantwoording en aansturing van de afdeling (3 personen).

Wie ben je?

Je hebt ervaring in de autobranche als bijvoorbeeld service adviseur of magazijnmedewerker. Je bent een servicegerichte, open en energieke collega die van aanpakken weet en je kunt de eigen werkzaamheden goed plannen. Je bent representatief, klantgericht, communicatief vaardig en je hebt een positieve instelling. Je ontvangt onze chauffeurs als gasten in plaats van klanten. Ook op de momenten dat het druk is.

Het nastreven van optimale klanttevredenheid door middel van het onderhouden van klantencontacten is hierbij van wezenlijk belang. Je begrijpt als geen ander dat het voor onze chauffeurs van groot belang is dat de zorg rondom hun voertuig uit handen wordt genomen en zij daar zo min mogelijk hinder van ondervinden. Je kunt omgaan met klachten en conflicten en je bent stressbestendig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren.

Voor het uitoefenen van de functie is ervaring in de autobranche een pré. Een MBO opleiding op technisch en commercieel vlak is gewenst. Gezien de samenstelling van het team, gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat die in het bezit is van het rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Een zeer uitdagende en afwisselende baan in de autobranche met toekomstperspectief bij een organisatie met kwalitatief hoogstaande en aansprekende dienstverlening. Een organisatie die bovendien sfeer en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Vanzelfsprekend bieden wij je hiervoor de benodigde begeleiding, ruime opleidingsmogelijkheden en passende arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Willemsen-de Koning is met meer dan 2.000 medewerkers een van de grotere bedrijven in Nederland op gebied van regie en uitvoering van kleinschalig personenvervoer. Wij verzorgen de regie en uitvoering van (regio)taxi-, leerlingen- en personenvervoer voor publieke opdrachtgevers. Dat zijn gemeenten, provincies en (zorg)instellingen. Veel van de opdrachten verwerven we via Europese aanbestedingen.

Het verplaatsen van mensen is een grote verantwoordelijkheid die op alle fronten hoge eisen stelt. Mensen zijn immers het meest kostbare ‘goed’ dat je kunt vervoeren. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veilig, duurzaam met een hoge kwaliteit van dienstverlening. De mens staat centraal en we streven continu naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van leerlingen en jeugdigen, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in onze mensen, onze voertuigen en onze organisatie.

Het wagenpark bestaat uit ruim 2.000 personen- en bedrijfswagens die grotendeels in de eigen werkplaats op professionele wijze worden onderhouden en gerepareerd. Schadeherstel gebeurt ook deels in eigen beheer in de goed uitgeruste werkplaats.

Het bedrijf is in het bezit van diverse keuringscertificaten zoals : APK 2, LPK, Kiwa CNG-tanks keuring en diverse kwaliteitscertificaten zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001,TX Keur en uiteraard zijn wij een erkend leerbedrijf. Kortom een professioneel, een zeer uitdagende en veelzijdige functie bij een modern en dynamisch bedrijf.

Werktijden?

Het gaat om een fulltime functie. Voor het team van de receptie Werkplaats betekent dat maandag tot en met vrijdag.

Meer weten?

Neem dan contact op met John Tiemes. Telefoonnummer: 06-13113226.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in de hierboven genoemde omschrijving, dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet. Solliciteren doe je door een motivatiebrief en Curriculum Vitae te sturen naar Gerhard@wdkgroep.nl