Planner / Vervoerscoördinator Groepsvervoer

Als planner / vervoerscoördinator ben je samen met je collega’s van de afdeling planning groepsvervoer verantwoordelijk voor de ritplanning. Dit moet uiteraard op een zo efficiënt mogelijke wijze gebeuren in ons planningssysteem om reiziger, opdrachtgever en werkgever tevreden te houden. Door uitbreiding met een aantal nieuwe vervoerscontracten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

De planners begeleiden iedere dag onze chauffeurs en zijn de schakel tussen opdrachtgevers, ouders/verzorgers en reizigers. Dagelijkse mutaties en aanvullingen moeten worden verwerkt. En onderweg kan er iets gebeuren of er is een chauffeur ziek. Dan moet jij ervoor zorgen dat er een oplossing komt en deze communiceren met alle betrokken partijen. Ervaring in plannen (bij voorkeur personenvervoer) is een pré.

Je moet zeker tegen een beetje stress kunnen en je moet je mannetje staan. Want vaak zal er van je verwacht worden keuzes te maken. Deze zal je moeten communiceren. De ritten worden digitaal gestuurd aan de chauffeurs. Voor vragen ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Naast beleidsmatige kennis en ervaring zijn dus zeker zo belangrijk: pragmatisch denken, geografisch onderbouwd zijn, zelfstandig zijn, beslissingen durven te nemen, eigen initiatief hebben en uitdragen, verantwoordelijkheidsgevoel en improvisatievermogen hebben.

 

Wat breng je mee als persoon?

– Ervaring met verschillende computersystemen

– Aanpak stevig neerzetten en daarna tactisch en operationeel uitvoeren

– Initiatief, pragmatisch en hands-on werken

– Minimaal een afgeronde MBO-opleiding

– Plannen, organiseren en coördineren, en ook hands-on improviseren

– Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden (ook telefonisch)

– Overtuigingskracht

– Collegiaal

 

Wat bieden wij?

Een leuke, belangrijke en verantwoordelijke baan waarin jouw bijdrage er echt toe doet! Wij bieden diverse trainingen en cursussen om uw kennis uit te breiden en up to date te houden. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO Taxivervoer. Werkweek van maandag tot en met vrijdag. Eens in de 12 weken een weekenddienst.

 

Wie zijn wij?

Willemsen-de Koning is met meer dan 2.000 medewerkers een van de grotere bedrijven in Nederland op gebied van regie en uitvoering van kleinschalig personenvervoer. Wij verzorgen de regie en uitvoering van (regio)taxi-, leerlingen- en personenvervoer voor publieke opdrachtgevers. Dat zijn gemeenten, provincies en (zorg)instellingen. Veel van de opdrachten verwerven we via Europese aanbestedingen.

Het verplaatsen van mensen is een grote verantwoordelijkheid die op alle fronten hoge eisen stelt. Mensen zijn immers het meest kostbare ‘goed’ dat je kunt vervoeren. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veilig, duurzaam met een hoge kwaliteit van dienstverlening. De mens staat centraal en we streven continu naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van leerlingen en jeugdigen, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in onze mensen, onze voertuigen en onze organisatie.

Onze chauffeurs zijn geschoold via relevante vakopleidingen en worden continu getraind voor de verschillende groepen reizigers en voor nieuwe ontwikkelingen. Onze voertuigen zijn afgestemd op de reiziger en zijn zo milieuvriendelijk als mogelijk. Tevens besteden wij aandacht aan een professionele en stevige bedrijfsvoering: we zijn in bezit van het TX-keur en de certificaten ISO9001, ISO14001 en ISO27001.

Met recht kunnen we zeggen dat Willemsen- de Koning Groep zich onderscheidt op klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme, waarbij het accent op het welzijn van de reiziger ligt.

Meer weten?

Neem dan contact op met Tony Duits, manager groepsvervoer. Telefoonnummer: 06-13587945

Je bent overtuigd en wilt solliciteren?

Probeer ons dan ook te overtuigen. Gebruik het formulier op deze pagina om jouw sollicitatie brief en CV te versturen.

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: €2.100,00 – €2.500,00 per maand