Onze klantvriendelijkheid opnieuw beoordeeld met een 8,1!

Onze klantvriendelijkheid opnieuw beoordeeld met een 8,1!

Met trots mogen we mededelen dat we beoordeeld zijn met een 8,1 door onze reizigers in de regio Veenweide. Hiermee evenaren we het klanttevredenheidsonderzoek onder de gebruikers van de regiotaxi van een jaar geleden.

Klantvriendelijkheid
Onze reizigers in de gemeenten Lopik, Montfoort, Oudewater, Woerden, Ronde Venen en de voormalige gemeenten Loenen en Breukelen geven aan dat vooral de klantvriendelijkheid van onze chauffeurs en overige medewerkers gewaardeerd wordt. Dit heeft ertoe geleid dat we, net zoals een jaar geleden, een mooie 8,1 scoren. De behulpzaamheid van de chauffeurs van Willemsen- de Koning was ook een belangrijke factor die heeft bijgedragen aan deze waardering. Naast de klantvriendelijkheid zijn de reizigers van de Regiotaxi Veenweide erg tevreden over de telefonische bereikbaarheid, de terugbelservice en de informatievoorziening door onze telefonisten.

Klachtenmeldpunt
Natuurlijk zijn er ook onderdelen waar minder hoog op gescoord werd en waar nog ruimte voor verbetering is. Dit betreft de diensten rondom het klachtenmeldpunt. De bereikbaarheid van en de wachttijden bij het klachtenmeldpunt krijgen een 7,1 en de klantvriendelijkheid bij het indienen van een klacht krijgt een 7,3. Het meldpunt is geen onderdeel van Willemsen- de Koning, maar van een door de gemeente ingeschakelde onafhankelijke partij. Hierdoor hebben wij helaas geen invloed op de service bij het klachtenmeldpunt.

Wethouder
Wethouder Anco Goldhoorn van gemeente Ronde Venen is ook erg tevreden over het resultaat van het klanttevredenheidsonderzoek. “Natuurlijk zijn er altijd punten voor verbetering vatbaar, maar uit deze cijfers blijkt duidelijk dat onze inwoners tevreden zijn over de service en kwaliteit. Ik vind dat belangrijk. Het laat zien dat we een goed passend aanbod hebben voor mensen die niet in staat zijn van het openbaar vervoer gebruik te maken.”

Wij waarderen het erg dat de reizigers in de regio Veenweide zo over ons te spreken zijn. Vanzelfsprekend blijven wij ons inzetten om onze cliënten met zorg te vervoeren.