Aanbesteding naar andere partij in Hof van Twente

Aanbesteding naar andere partij in Hof van Twente

Helaas geen regiotaxivervoer door Willemsen – de Koning in Hof van Twente

Al sinds 1 juli 2017 verzorgde Willemsen – de Koning het regiotaxivervoer voor de gemeente Hof van Twente. In plaatsen als Goor, Delden en Markelo reden onze chauffeurs rond om de passagiers veilig naar hun bestemming te vervoeren. Helaas komt er na drie fijne jaren een einde aan onze werkzaamheden in deze regio. Hierover vertellen we u meer in dit nieuwsbericht.

Tevreden reizigers en opdrachtgevers

Recentelijk is er een nieuwe aanbesteding uitgeschreven voor het regiotaxivervoer in de gemeente Hof van Twente. Helaas heeft een andere partij deze aanbesteding gewonnen, waardoor Willemsen – de Koning niet langer het vervoer in deze regio op zich kan nemen. Regiotaxi Hof van Twente is voor Willemsen – de Koning een relatief kleine opdracht. Onze betrokken chauffeurs uit deze regio hebben zich drie jaar lang enorm ingezet om onze passagiers op een prettige manier te vervoeren. Mede door de chauffeurs, de geweldige uitvalsbasis bij Avia pompstation van de familie Nijenhuis, en onder leiding van Marcel Gerrits hebben we in deze regio een prestatie behaald waar zowel onze opdrachtgevers als onze reizigers erg tevreden over zijn.

Bedankje voor onze geweldige chauffeurs

Natuurlijk wilden we de chauffeurs die in deze regio hebben gewerkt even in het zonnetje zetten. Daarom hebben wij hen afgelopen week bedankt met een goed verzorgde barbecue. De opdrachtgever willen we ook bedanken voor de fijne jaren. En uiteraard wensen we de nieuwe vervoerder veel succes met het verzorgen van de ritten. Wel hopen we dat de chauffeurs allemaal worden overgenomen door de nieuwe opdrachtgever. Want dit is een perfect team dat er samen voor heeft gezorgd dat de reizigers veilig, op tijd en met een leuk gesprekje vervoerd werden.