Medewerker in beeld: Kimberly teamleider P&O

Medewerker in beeld: Kimberly teamleider P&O

Onze medewerkers vormen het kloppend hart én visitekaartje van Willemsen- de Koning. Wij brengen ze graag voor je in beeld. Dit keer is dat Kimberly van Amersfoort. Kimberly is 1 juli 2019 begonnen als teamleider P&O en werving en selectie.

Vliegende start

Tijd om rustig kennis te maken was er in de zomer niet. In zomer moesten namelijk honderden chauffeurs geworven, geselecteerd en opgeleid worden. En vergeet de bijkomende administratie niet. Een enorme klus waardoor Kimberly een vliegende start kende en lekker snel ingewerkt was.

Werken bij Willemsen- De Koning

Er zijn weken geweest dat Kimberly wel 75 kandidaten heeft gesproken. Het uitnodigen, spreken en aannemen van goede chauffeurs is en blijft een gigantische klus. Samen met haar afdeling wordt hier iedere dag keihard aan gewerkt. Want ook na de start van het schooljaar blijven er nieuwe chauffeurs nodig.

Naast de werving en selectie zijn er ook andere zaken die gedaan moeten worden. Zoals het begeleiden van het ziekteverzuim, het aanmaken en bijwerken van personeelsdossiers, op de hoogte blijven van nieuwe wet- en regelgeving en het allerbelangrijkst: het beantwoorden van vragen van personeel.

Geen dag hetzelfde

Op de vraag wat het werk nou zo leuk maakt, antwoordt Kimberly: “De hectiek! Geen dag is hetzelfde en elke dag vliegt werkelijk voorbij.” Kimberly fietst elke dag in vijf minuten naar het werk. Lekker uitwaaien en nagenieten van de leuke gesprekken en chauffeurs die ze heeft leren kennen.