Medewerker Facilitair & KAM

Vind je het prettig om je collega’s te ondersteunen en ben je goed in plannen en organiseren?

Als Medewerker Facilitair & KAM heb je zeer afwisselend werk binnen ons bedrijf. Je werkt op ons hoofdkantoor in Arnhem binnen een aantal verschillende aandachtsgebieden, zoals Facilitair, ICT, Kwaliteit, Arbo en Milieu. Daarnaast ben je de office secure manager van ons bedrijf. Zo registreer je het ene moment een (security) melding in het ISO registratiesysteem en het volgende moment zorg je dat er een laptop met bijbehorende wachtwoorden voor een collega klaarstaat. Vervolgens geef je nieuwe collega’s uitleg over de normen en waarden van ons bedrijf en de beleidsregels met betrekking tot ISO 27001. Geen dag is hetzelfde.

In deze functie zorg je ervoor dat praktische werkomstandigheden binnen de organisatie voldoende ondersteunend zijn voor het personeel. Je ziet wat er aan goederen en diensten ontbreekt en wat er veranderd of toegevoegd kan worden om de faciliteiten te verbeteren. Het draait hierbij om oplossingsgericht werken en snel schakelen. Je bent de spin in het web, het centrale en vaste aanspreekpunt. Je realiseert blije collega’s door met hen te verbinden, hun behoeften continue te vertalen naar een dienstverlening en hen te ontzorgen waar nodig.

Dit doe je door:

 • Het invoeren en behandelen van facilitair gerelateerde klachten, wensen, informatieverzoeken en storingen en gebruikers en leveranciers hierover tijdig en juist informeren.
 • De uitgifte, inname en registratie van middelen.
 • Het organiseren van werkplekken met benodigde hard- en software.
 • Het ondersteunen van collega’s.
 • Een gedegen ISO beleid uit te voeren. Het up to date houden van procedures en werkprocessen.
 • Het uitdragen van beleid en het uitleggen van regelingen en procedures.
 • Het organiseren van interne ISO audits.
 • Informeren van afdelingen over het vastgestelde KAM beleid en (verbeter) doelen vertalen van de theorie naar de praktijk.

Ons aanbod:
Je gaat aan de slag in een veelzijdige functie als Medewerker Facilitair & KAM binnen een dynamische organisatie met een informele bedrijfscultuur. De salarisindicatie voor deze vacature is € 2.400 – € 3.000 bruto per maand en afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding. Je krijgt eerst een tijdelijk dienstverband en daarna is een vast dienstverband onze intentie. Onze voorkeur gaat uit naar een 40-urige werkweek. Maar 32 uur is ook bespreekbaar.

Jouw kracht:
Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding richting bij voorkeur van Facilitair Management, KAM of gelijksoortig en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol als Medewerker Facilitair & KAM. Daarnaast vragen wij van jou:

 • Je bent analytisch sterk.
 • Je overziet complexe situaties en je weet verbanden te leggen.
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en je bent resultaatsgericht.
 • Je kunt goed het overzicht bewaken.
 • Je bent doortastend en hebt een representatief voorkomen.
 • Je bent flexibel en doorzettingsvermogen.
 • Je werkt zelfstandig, pro-actief en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je woont binnen een straal van 40 km vanaf Arnhem.

Herken je jezelf in de rol van Medewerker Facilitair & KAM bij Willemsen de Koning zend een motivatiebrief met curriculum vitae naar gerhard@wdkgroep.nl. Neem voor meer inhoudelijke vragen over de functie contact op met Gerhard Breedveld, Operationeel Directeur, 06-53781376.

Wie zijn wij:

Willemsen-de Koning Groep is een van de grotere bedrijven in Nederland op gebied van regie en uitvoering van kleinschalig personenvervoer. Wij verzorgen de regie en uitvoering van (regio)taxi-, leerlingen- en personenvervoer voor publieke opdrachtgevers (gemeenten en provincies) en zorginstellingen. Veel van de opdrachten verwerven wij via Europese aanbestedingen.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De mens staat centraal waarbij we continu streven naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van reizigers, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in onze mensen en middelen.

Onze chauffeurs zijn geschoold met alle relevante vakopleidingen en worden continu geschoold en getraind voor de verschillende doelgroepen en nieuwe ontwikkelingen. Onze voertuigen zijn afgestemd op de reiziger en ook op het milieu. Tevens besteden wij op een vooruitstrevende manier veel aandacht aan onze bedrijfsvoering en zijn we in het bezit van TX-keur, ISO9001, ISO14001 en ISO 27001.

Met recht kunnen we zeggen dat Willemsen- de Koning Groep zich onderscheidt op klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme, waarbij het accent op het welzijn van de reiziger ligt.