Junior controller/administratief medewerker ( 32-40 uur per week )

Functieomschrijving

In een wereld die dagelijks veranderd zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior controller/administratief medewerker die onlangs zijn studie hebben heeft afgerond en op zoek is naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden.

Als junior controller/financieel medewerker bij Willemsen de Koning B.V. ondersteun je de financiële administratie bij de interne processen. Denk hierbij aan de facturatie aan onze klanten, het juist verwerken van de facturen van onze leveranciers en het brandstoffenverbruik van onze chauffeurs.

Naast het ondersteunen van de interne processen ben je ook verantwoordelijk voor het verbeteren en optimaliseren van de diverse (deel) processen.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • een afgeronde financieel-administratieve opleiding HEAO of vergelijkbaar;
  • ruime kennis van Excel
  • een sterk analytisch vermogen;
  • Ambitieus, leergierig en communicatief vaardig;
  • Je hebt een positieve en proactieve instelling.

Aanbod

  • Markt conform salaris;
  • Uitdagende functie;
  • Mogelijkheden tot verder ontwikkelen en het volgen van opleidingen;
  • Prettige werksfeer.

Herken je jezelf in de rol van Junior controller/administratief medewerker bij Willemsen de Koning zend een motivatiebrief met Curriculum Vitae naar thijs@wdkgroep.nl. Neem voor meer inhoudelijke vragen over de functie contact op met Thijs Boomkamp, Manager Finance & Control, 026-3840212

 

Wie zijn wij:

Willemsen-de Koning Groep is een van de grotere bedrijven in Nederland op gebied van regie en uitvoering van kleinschalig personenvervoer. Wij verzorgen de regie en uitvoering van (regio)taxi-, leerlingen- en personenvervoer voor publieke opdrachtgevers (gemeenten en provincies) en zorginstellingen. Veel van de opdrachten verwerven wij via Europese aanbestedingen.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De mens staat centraal waarbij we continu streven naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van reizigers, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in onze mensen en middelen.

Onze chauffeurs zijn geschoold met alle relevante vakopleidingen en worden continu geschoold en getraind voor de verschillende doelgroepen en nieuwe ontwikkelingen. Onze voertuigen zijn afgestemd op de reiziger en ook op het milieu. Tevens besteden wij op een vooruitstrevende manier veel aandacht aan onze bedrijfsvoering en zijn we in het bezit van TX-keur, ISO9001, ISO14001 en ISO 27001.

Met recht kunnen we zeggen dat Willemsen- de Koning Groep zich onderscheidt op klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme, waarbij het accent op het welzijn van de reiziger ligt.