Hoe worden onze promotiefilmpjes gemaakt?

Hoe worden onze promotiefilmpjes gemaakt?

De video’s van Willemsen – de Koning

Regelmatig verschijnen er op onze site leuke filmpjes met informatie over onze werkzaamheden. Ben je benieuwd hoe die video’s gemaakt worden? Laatst hebben wij weer een aantal mooie video’s opgenomen voor een nieuwe wervingscampagne. In dit blog geven we jullie een kijkje achter de schermen!

Samenwerking met Saleswizard

Voor deze video’s hebben we de hulp ingeschakeld van online marketing bureau Saleswizard. Zij hebben al jarenlange ervaring met marketing, social media, zoekmachine optimalisatie en nog veel meer! Fotograaf Jaro en videomaker Wouter kwamen bij ons langs om de video’s op te nemen. Op de foto’s zie je hoe ze aan het werk zijn om de video’s op te nemen.

Medewerkers spelen de hoofdrol

In de video zijn verschillende medewerkers van Willemsen – de Koning te zien, waaronder Stephanie. Ondanks dat Stephanie ze net bij ons werkt, speelde ze wel al een stralende hoofdrol in één van onze promotiefilmpjes. In dit filmpje zijn ook haar kinderen Mees en Fee te zien, zij hebben al eerder meegewerkt aan promotiefilmpjes omdat hun vader in de marketing werkt.

Improvisatie met een mooi eindresultaat

Oorspronkelijk lag er een heel ander plan voor de video’s, maar vanwege de corona crisis konden die plannen niet doorgaan. Last minute moest er toen iets anders bedacht worden, Stephanie kwam toen met het idee om naar een school in Elst te gaan om daar dit filmpje op te nemen. We zijn erg trots op het mooie eindresultaat!