Het laatste nieuws van Willemsen – de Koning

Het laatste nieuws van Willemsen – de Koning

Wat is er nieuw bij WDK?

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws binnen Willemsen – de Koning. In dit blog leest u daarom wat er de afgelopen weken allemaal gebeurd is bij WDK.

300 voertuigen uitgegeven in Arnhem

De afgelopen 2 weken zijn er in Arnhem ruim 300 voertuigen uitgegeven aan de chauffeurs van Willemsen – de Koning. Daar hebben we een feestelijk evenement van gemaakt. Er werd zelfs een rode loper uitgelegd en er was een ijscocar voor enige verkoeling. Onze chauffeurs en de taxi’s stonden natuurlijk centraal bij deze feestelijkheden. Vanaf deze maand kunt u dus nog vaker een taxi van WDK voorbij zien komen!

Nieuwe opdrachten en nieuwe chauffeurs

Het feit dat we nieuwe voertuigen uitgegeven hebben in Arnhem is niet de enige reden dat u meer taxi’s van WDK zult zien rijden. We starten het nieuwe schooljaar met 2 mooie nieuwe opdrachten. Zo mogen we het vervoer (ouderen/jeugd/kinderen) verzorgen voor leerlingenvervoer Avan (Arnhem/Nijmegen), en gaan we ook aan de slag met leerlingenvervoer in de gemeenten Veenendaal en Rhenen. In de afgelopen periode hebben we bovendien ruim 100 nieuwe chauffeurs mogen aannemen ter aanvulling voor bestaande opdrachten. Dat was een enorm operationeel proces dat in goede banen geleid is door het geweldige team van Willemsen – de Koning. Wij zijn ontzettend trots op deze fantastische prestaties van onze medewerkers!

Trainingen voor chauffeurs in de zon

Onze nieuwe chauffeurs moesten natuurlijk ook nog opgeleid worden. En dat in de hittegolf in augustus. Gelukkig vonden we voor een aantal nieuwe chauffeurs een koel plekje in de schaduw van een dikke boom. Hier werden ze getraind door onze mentorchauffeur en klaargestoomd voor het nieuwe schooljaar. Dankzij de uitleg van onze mentorchauffeur beginnen de nieuwe chauffeurs goed voorbereid aan hun eerste rit. Natuurlijk is de mentorchauffeur de eerste weken ook altijd te bereiken als er vragen zijn. Wij wensen alle nieuwe chauffeurs in ieder geval heel veel succes toe!