Waardevolle feedback van nieuwe medewerkers

Waardevolle feedback van nieuwe medewerkers

Als goede werkgever horen we graag van onze medewerkers wat goed gaat, maar ook wat beter kan. We hebben onze nieuwe medewerkers daarom gevraagd hoe zij hun inwerkperiode en het contact gedurende deze tijd hebben ervaren. Hier hebben wij veel van op gestoken, want op basis van de resultaten van deze enquête hebben we ons inwerkprogramma direct aangepast. Zo blijven we altijd leren en verbeteren.

Het belangrijkste verbeterpunt was de begeleiding gedurende de eerste week. We kregen enkele waardevolle tips waardoor we beter aan de verwachtingen van nieuwe medewerkers kunnen voldoen. Wij zijn dus blij dat wij niet alleen bepaalde verwachtingen hebben van onze medewerkers, maar dat zij dit andersom van ons ook hebben. Door de enquêtes ontstaat meer wederzijds begrip voor elkaar. Hier zijn we blij mee.

Na de eerste werkdag bellen we altijd om te vragen hoe het is gegaan. Dit wordt erg gewaardeerd. Daarnaast gaf het overgrote deel aan dat ze Willemsen- de Koning als werkgever zouden aanbevelen bij vrienden, familie of kennissen. Ook hier zijn we als organisatie trots op.