Eerste elektrische fiets uitgegeven door Willemsen – de Koning

Eerste elektrische fiets uitgegeven door Willemsen – de Koning

Willemsen – de Koning is er voor het personeel, de klanten én de natuur

Dat we bij Willemsen – de Koning zowel de natuur, onze klanten én ons personeel een warm hart toedragen, was u waarschijnlijk al bekend. Daarom zal het u niet verbazen dat wij op 13 oktober 2020 onze eerste elektrische fiets hebben uitgegeven. Wij vertellen u er graag meer over!

Chauffeur Cees krijgt de eerste elektrische fiets

Cees is als chauffeur met veel plezier werkzaam bij Willemsen – de Koning. Hij woont in de binnenstad van Utrecht en hij vindt het geweldig om onze doelgroep te mogen vervoeren. Helaas is parkeren in de binnenstad van Utrecht ontzettend duur, en het is niet gemakkelijk om er een parkeervergunning te krijgen. Daarom hebben we bij Willemsen – de Koning besloten om hem een mooie elektrische fiets in bruikleen te geven. Met deze fiets bespaart hij flink op de parkeerkosten. Bovendien is het fietsen op een elektrische fiets goed voor de gezondheid en het milieu.

Speciale Willemsen – de Koning fiets

We wilden Cees niet zomaar een elektrische fiets schenken, maar besloten om er een speciale Willemsen – de Koning fiets van te maken. Op de foto is te zien dat ons logo en onze bedrijfskleuren in het ontwerp van de fiets zijn verwerkt. Tussen de ritten door zet Cees zijn elektrische fiets aan de lader, en aan het einde van de dag gaat hij trots op zijn WDK fiets naar huis.