De nieuwe elektrische voertuigen van Willemsen – de Koning

De nieuwe elektrische voertuigen van Willemsen – de Koning

Comfortabel en duurzaam leerlingenvervoer

Bij Willemsen – de Koning dragen wij de natuur een warm hart toe. Daarom hebben we geïnvesteerd in twintig elektrische voertuigen. Vanaf volgende week gaan wij deze stijlvolle Nissan Evalia minibusjes inzetten om de kinderen die wij vervoeren op een comfortabele, veilige en duurzame manier naar school te brengen. In dit blog lees je meer informatie over onze nieuwe voertuigen.

100% Elektrische minibus

Voorheen vervoerden wij de leerlingen in voertuigen voor negen personen. De Nissan Evalia is echter geschikt voor zeven personen. Hier hebben wij bewust voor gekozen. Door de leerlingen in kleinere groepjes te vervoeren, maken we de ervaring voor hen nóg veiliger, persoonlijker en overzichtelijker. Wist je dat de Nissan Evalia een actieradius heeft van tot wel 185 kilometer? Door daarnaast onze chauffeurs te motiveren om zuinig en milieuvriendelijk te rijden, maken wij optimaal gebruik van de capaciteit en duurzaamheid van onze voertuigen.

Goed voor het milieu én de klanten

Met onze twintig nieuwe luxe voertuigen verminderen wij onze CO2-voetafdruk en vergroten we tegelijkertijd het comfort voor onze klanten. Omdat de Nissan Evalia 100% elektrisch is, is deze namelijk stiller en groener dan de meeste andere auto’s. Door de nul-uitstoot van deze wagens kunnen wij ons met trots een nóg milieuvriendelijker bedrijf noemen!