Cosis kunst op het kantoor Willemsen en de Koning

Cosis kunst op het kantoor Willemsen en de Koning

Cosis Kunst op kantoor

Willemsen en de Koning zorgt voor het vervoer van de cliënten van Cosis. Om nog meer te halen uit de prima samenwerking vatte de directie van het bedrijf het idee op om aan de kunstenaars van de Cosis ateliers te vragen of ze kunst wilden maken met ‘vervoer’ als thema. De bestemming van de kunst was het directiekantoor van de vervoerders in Arnhem.

De ateliers in Haren, Assen, Appingedam, Emmen en Groningen waren blij met de opdracht en gingen aan de slag. Begin september werden de tien geproduceerde werken aan de directie gepresenteerd in Assen. Op sommige schilderijen was zelfs het logo nog verwerkt.

De directie was meer dan aangenaam verrast en de kunst werd met open armen ontvangen. Inmiddels is bekend dat de schilderijen zo in de smaak vielen in Arnhem dat het een ‘gevecht’ werd wie welk schilderij mocht ophangen.

Als dank voor de mooie kunst heeft de directie van Willemsen en de Koning de kunstenaars uitgenodigd om gezamenlijk naar het Kröller-Müller museum te gaan, om in de sfeer van kunst te blijven, en met zijn allen een heerlijke lunch te gebruiken

Cosis kunst