Complimenten voor de planners van Willemsen – de Koning!

Complimenten voor de planners van Willemsen – de Koning!

De sneeuw zorgt voor lastige omstandigheden

De afgelopen tijd kregen we te maken met lastige omstandigheden. Door de sneeuw was het vervoer alles behalve eenvoudig. Het was bovendien erg glad op de weg. We kregen zelfs twee keer te maken met code oranje/rood. En dat terwijl het, vanwege het coronavirus, al een uitdagend jaar is. Maar wat blijkt? De planners van Willemsen – de Koning konden die uitdaging aan! Daar zijn we toch wel ontzettend trots op. We vinden dan ook dat een bedankje zeker niet misplaatst is. En wij zijn niet de enige die dat vinden! Ook InteraktContour geeft Willemsen – de Koning complimenten.

Complimenten van InteraktContour

Op LinkedIn vertelt InteraktContour over de lastige periode die zij doorgemaakt hebben door de sneeuwstorm van de afgelopen tijd. Het zorgde voor sneeuwpret, maar ook dat het doelgroepenvervoer door veel organisaties stilgelegd werd, wat ervoor zorgde dat cliĆ«nten niet naar de dagbesteding konden. InteraktContour kon echter rekenen op de toppers van Willemsen – de Koning. Onze fantastische planners, chauffeurs en andere medewerkers zorgde ervoor dat de meeste cliĆ«nten toch naar de dagbesteding konden komen. Hiervoor kregen we complimenten van InteraktContour. Het is altijd super om dit soort reacties terug te krijgen. Daar doen we het immers voor!

Trots op de toppers van WDK

Ook wij willen de toppers van Willemsen – de Koning van harte bedanken. De planning is al een jaar lang een grote uitdaging vanwege de regelmatig veranderende protocollen door het coronavirus. En daar kwam ook nog de sneeuw bij. Maar jullie krijgen het toch telkens weer voor elkaar. Ga zo door!