Chauffeursbijeenkomsten Willemsen- de Koning groot succes

Chauffeursbijeenkomsten Willemsen- de Koning groot succes

Afgelopen weken hebben, verspreid over het land, chauffeursbijeenkomsten plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomsten kwamen chauffeurs van Willemsen- de Koning samen om het afgelopen jaar even de revue te laten passeren en vooruit te kijken naar het komende (school)jaar.

Willemsen- de Koning expert
Arno Janssen, directeur van Willemsen- de Koning vertelt: “De opkomst was erg groot en de sfeer was goed. We hebben veel positieve reacties op deze avonden ontvangen.” Na het informatieve gedeelte was het tijd voor wat ontspanning met een spel waarmee de Willemsen- de Koning kennis van de collega’s getest werd. Iedere avond is er een wisselbeker uitgereikt aan dé Willemsen- de Koning expert.

Persoonlijk contact
Operationeel directeur Gerhard Breedveld vond het prettig om de chauffeurs eens persoonlijk te spreken: “De chauffeurs zijn voor hun werk altijd onderweg. Er is dus eigenlijk nooit een moment dat ik hen persoonlijk spreek, maar avonden als deze zijn daar uitermate geschikt voor. Ik heb echt geweldig leuke gesprekken gevoerd!” Ook de planners waren aanwezig op deze avonden. Gerhard vertelt: “chauffeurs hebben bijna dagelijks contact met de planner, maar hebben geen idee hoe hun planner er uit ziet. Dit leverde hele leuke taferelen op.”

Voor herhaling vatbaar
“Wat er leeft bij de chauffeurs, dat is voor ons erg belangrijk. Avonden als deze zijn bij uitstek geschikt om dat kenbaar te maken. Dat is een win-win situatie voor iedereen”, aldus Arno Janssen. In de toekomst zullen er dus meer van dit soort avonden volgen.