Chauffeurs zijn trots op hun werk bij Willemsen – de Koning

Chauffeurs zijn trots op hun werk bij Willemsen – de Koning

Mooie review van Piet via ‘Google Mijn Bedrijf’

Regelmatig mogen wij mooie reviews ontvangen van zowel klanten als werknemers. Zo ook van onze chauffeur Piet. Hij schreef: “Sinds 2 maanden werkzaam bij WDK als chauffeur. In die tijd heb ik al diverse cursussen gevolgd zodat ik nu op een rolstoelbus mag rijden. Ik rij daar diverse mensen van jong tot oud. Sommige van deze mensen hebben een beperking of zitten in een rolstoel. Het is bijzonder om deze mensen te mogen helpen, ik vind veel voldoening in deze baan”.

Chauffeur Piet doet zijn werk met veel plezier

Bij deze review plaatste hij een leuke foto waarop hij te zien is in zijn WDK jas voor een zeer lange bus. Piet is nu 6 weken in bij ons dienst. Hij is 63 jaar oud en heeft zijn taxipas gehaald. Hij rijdt nu in de omgeving van Zwolle voor een grote zorginstelling. Naast de review van Piet zijn er via ‘Google Mijn Bedrijf’ nog veel meer mooie reviews te vinden van chauffeurs die elke dag met veel plezier naar hun werk komen.

Werken bij Willemsen – de Koning

De chauffeurs die het vervoer verzorgen voor Willemsen – de Koning zijn ontzettend trots op hun werk. Wij vinden het fantastisch om te zien met hoeveel plezier onze chauffeurs aan hun werk beleven, en dat ze dit graag met anderen delen. Lijkt het u ook leuk om als chauffeur aan de slag te gaan voor Willemsen – de Koning? Neem dan snel een kijkje bij de vacatures hier op de site!