Chauffeurs bedankt voor dit jaar!

Chauffeurs bedankt voor dit jaar!

Willemsen- de Koning vervoert met zorg

Willemsen- de Koning laat u graag met trots weten dat wij afgelopen jaar hard gewerkt hebben om iedereen met een glimlach naar de juiste plek te vervoeren. En onze inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven. Namens gemeente Utrecht worden alle chauffeurs van Willemsen- de Koning hartelijk bedankt voor dit schooljaar en worden zij een prettige vakantie gewenst.

Ook actief tijdens de corona pandemie

Ook na de lockdown zijn onze chauffeurs gelijk in actie gesprongen om alle leerlingen van gemeente Utrecht veilig van en naar school te rijden. Zoals een van de mensen verteld “Het was ook dit jaar een bijzonder jaar waarin we te maken kregen met een algehele scholen sluiting. En bij het opengaan van de scholen stond JIJ klaar om DIRECT weer te gaan rijden”. En een ander vertelt “Hierbij wil ik jullie bedanken voor het afgelopen schooljaar. Jullie komen elke dag met een lach onze leerlingen brengen. We zijn ontzettend blij met jullie. Hierbij wensen wij jullie een ontzettend fijne vakantie, geniet ervan!”.

Waardering aan onze chauffeurs

Wij waarderen deze woorden enorm en wij weten dan ook zeker dat onze chauffeurs een heerlijke zomer tegemoet gaan. Tegen de leeringen van gemeente Utrecht zeggen we ‘tot volgend schooljaar!’.