Chauffeur in beeld: Rinus

Chauffeur in beeld: Rinus

Rinus van der Haar

Bij Willemsen – de Koning zijn wij erg trots op alle medewerkers die zich inzetten voor onze organisatie. Vandaag stellen wij met gepaste trots chauffeur Rinus aan je voor. Graag vertelt hij je wat meer over zijn werk bij Willemsen – de Koning, lees snel verder voor zijn verhaal!

Chauffeur in Drenthe

Sinds mei 2019 is Rinus van der Haar al werkzaam als chauffeur bij Willemsen – de Koning. Als taxichauffeur staat hij dagelijks klaar voor de kinderen. Hij brengt hen naar een kinderdagcentrum van zorg- en welzijnsorganisatie Cosis in zuidwest Drenthe. Hij haalt veel plezier uit zijn werk. Het geeft hem voldoening wanneer hij de kinderen aan het einde van de dag weer veilig naar huis heeft gebracht, daar kan hij echt van genieten.

Vervoeren met zorg

Rinus noemt Willemsen – de Koning een fijn bedrijf om bij te werken. “Het is een organisatie die zorgzaam is voor haar personeel en cliënten”, zegt hij. De slogan van Willemsen – de Koning, ‘vervoert met zorg’, vindt hij dan ook erg passend. Ook benoemt hij de gemoedelijke sfeer op het werk, hij voelt zich hier helemaal thuis!