Chauffeur de Alleskunner – Maak Elke Dag Onvergetelijk!

Ben je op zoek naar een baan waar elke dag anders is en waar je echt impact maakt? Heb je een hart voor mensen en houd je van rijden? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Wij zoeken een enthousiaste chauffeur die ons team komt versterken in Twente. Bij ons draait alles om het bieden van veilige, comfortabele en plezierige ritten aan een breed scala van reizigers.

Over Ons:

Wij zijn trots op onze passie en toewijding voor onze reizigers. Van vrolijke schoolkinderen en levenslustige senioren tot iedereen daartussenin, we zorgen voor meer dan een rit; we zorgen voor een belevenis. Bij ons staat veiligheid, comfort en plezier voorop.

Uitbreiding naar Twente: Vanaf 1 augustus krijgen wij de geweldige kans om ons vervoersgebied uit te breiden en een groot deel van het personenvervoer in Twente te verzorgen. Dit is voor ons een spannende stap voorwaarts in onze missie om iedereen die met ons reist zich gewaardeerd en begrepen te laten voelen.

 

Jouw Rol als Alleskunner Chauffeur:

Als Alleskunner Chauffeur ben je meer dan een bestuurder; je bent een cruciaal onderdeel van iemands dag. Jouw zorgzaamheid en enthousiasme maken elke rit onvergetelijk. Je hebt de unieke kans om met diverse doelgroepen te werken:

Leerlingenvervoer: Je zorgt voor een veilige en ondersteunende start en einde van de dag voor onze jongste reizigers.

Jeugdwetvervoer: Je staat klaar voor jongeren die naar speciale zorg of begeleiding onderweg zijn.

Dagbestedingsvervoer: Je ondersteunt ouderen en mensen met een beperking in hun zelfstandigheid en sociale betrokkenheid.

Regiotaxi-vervoer: Je brengt WMO-reizigers (mensen die niet of moeilijk met het openbaar vervoer kunnen) naar hun bestemming , van theater-, kapper tot ziekenhuisbezoeken.

 

Wat Zoeken We in Jou?

Woonplaats; je woont in de Gemeenten Hellendoorn, Twenterand of Wierden.

Flexibiliteit: Je bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 7:00 en 18:00 uur en eens per vier weken op zaterdag.

Rijbewijs B: Essentieel voor deze functie.

Leergierigheid: Bereid om een taxi-pas te halen (op onze kosten), als je deze niet hebt.

Taalvaardigheid: Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Klantvriendelijkheid en Verantwoordelijkheid: Je prioriteit is het bieden van een veilige en betrouwbare service.

 

Wat Bieden Wij?

Onbetaalbare Momenten: De dankbaarheid en waardering van onze reizigers zijn jouw dagelijkse beloning.

Prettige Werksfeer: Word onderdeel van een team vol enthousiasme en ondersteuning, waar samenwerking en persoonlijke groei centraal staan.

Variatie en Verhalen: Elke dag brengt nieuwe avonturen en verhalen.

Modern Wagenpark: Een modern en goed onderhouden voertuig staat voor je klaar bij jou thuis.

Professionele Ondersteuning: Een grondig inwerkprogramma en begeleiding door ervaren collega’s.

Uitstekende Voorwaarden: Een aantrekkelijk salaris tussen €14,28 en €16,39 bruto per uur voor een contract van maximaal 28 uur per week, volgens de cao Zorgvervoer en Taxi.

Startdatum: Het vervoer begint te rollen op 1 augustus 2024

Als deze rol jou op het lijf geschreven is, aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog. Klik op de oranje knop ‘solliciteren’ en laat je gegevens achter.  Laten we samen elke rit bijzonder maken. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Begin je reis vandaag en maak elke rit onvergetelijk!