Vacature: Begeleider leerlingenvervoer Utrecht

Functieomschrijving

Vacature: Begeleider leerlingenvervoer

Ben jij enthousiast, sociaal en op zoek naar een verantwoordelijke baan? Dan is de functie van begeleider voor het leerlingenvervoer misschien wel iets voor jou!

Willemsen de Koning is op zoek naar een begeleider leerlingenvervoer voor de regio Utrecht. Dagelijks vervoert Willemsen de Koning scholieren van en naar hun school (zowel regulier als speciaal onderwijs). Leerlingenvervoer is in het leven geroepen omdat deze leerlingen òf niet op loop- of fietsafstand van school wonen òf omdat openbaar vervoer voor hen geen optie is. Op onze site www.wdkgroep.nl kunt u meer informatie vinden over het leerlingenvervoer.

Van maandag t/m vrijdag rijd je mee met het schoolseizoen van een vaste groep leerlingen. Structuur en regelmaat is waar onze doelgroep behoefte aan heeft. Hierin heb je als begeleider een belangrijke rol. De functie is voor 5 dagen per week voor gemiddeld 10 tot maximaal 15 uur per werkweek. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag en zijn meestal tussen 07:00 en 09:00 uur en tussen 13:30 en 16:00. De uiteindelijke werktijd wordt bepaald door de route die je gaat begeleiden.

Functie eisen en kenmerken begeleider leerlingenvervoer:

· 5 dagen per week beschikbaar

· Werken vanaf huis, de chauffeur haalt je op vanaf jouw huisadres;

· Affiniteit met de doelgroep;

· Een goede beheersing van de Nederlandse taal;

· Arbeidsvoorwaarden conform cao taxi.

Waarom werken bij Willemsen de Koning?

· We investeren in opleidingen voor medewerkers. Onze medewerkers hebben alle relevante vakopleidingen met succes afgerond. Daarnaast worden zij continu bijgeschoold en getraind in het omgaan met de verschillende doelgroepen en worden zij op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen;

· Een uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband;

· Nieuwe medewerkers worden ingewerkt volgens ons inwerkprogramma. De medewerker wordt begeleid door getrainde en opgeleide mentorchauffeurs;

· We werken in een informele cultuur. De deuren staan open voor ons personeel en we luisteren naar de ideeën en adviezen van onze medewerkers;

· Onze voertuigen zijn afgestemd op de reiziger en voldoen aan de milieueisen;

· Wij besteden op een vooruitstrevende manier aandacht aan onze bedrijfsvoering en zijn in het bezit van TX-keur, ISO9001, ISO14001 en ISO 27001.

Wie zijn wij?

Willemsen-de Koning Groep is een van de grotere bedrijven in Nederland op het gebied van kleinschalig personenvervoer. Voor publieke opdrachtgevers (gemeenten en provincies) en zorginstellingen verzorgen wij de regie en uitvoering van (regio) taxivervoer. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De mens staat centraal waarbij we continu streven naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van reizigers, opdrachtgevers en onze medewerkers.
Met recht kunnen we zeggen dat Willemsen- de Koning Groep zich onderscheidt op klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme, waarbij het accent op het welzijn van de reiziger ligt.

Wilt u uw bijdrage leveren om de kinderen comfortabel en veilig te vervoeren? Wacht niet langer en solliciteer.

Heb je een vraag of wil je meer informatie kun je ook een Whatsapp bericht sturen naar:  06- 13 27 05 39