Aafke, Recruiter

“Dan is het werken bij Willemsen de Koning echt iets voor jou!”

Als recruiter aan de slag bij Willemsen de Koning

“Als recruiter bij Willemsen de Koning heb ik een leuk takenpakket. Mijn taak is om gesprekken in te plannen met mogelijke nieuwe werknemers en om deze gesprekken te voeren. Ik krijg de aanmeldingen via diverse kanalen binnen. Denk hierbij aan Social Media, Indeed en via de eigen website. Ik vind de gesprekken op locatie het leukst. Toch worden er nog dikwijls gesprekken telefonisch gevoerd met mensen die ver weg wonen. Nadat een nieuwe collega is aangenomen zet ik de documenten netjes in het systeem.”

Ik voelde mij gelijk prettig bij WDK

“Via vriendinnen hoorde ik vaker dat het werken als recruiter goed bij mij zou passen. Na mijn sollicitatie werd ik uitgenodigd voor een eerste gesprek. Na een fijn sollicitatiegesprek merkte ik een goede klik met het bedrijf. Voor het gesprek had ik nog geen ervaring als recruiter en ook nog niet van Willemsen de Koning gehoord. Ik voelde me gelijk prettig bij WDK.”

Elke dag is anders bij WDK

“Elke dag is anders wanneer je bij Willemsen de Koning werkt. Tijdens het werken krijg ik veel telefoontjes met verschillende mensen aan de lijn. Elke dag spreek ik dus nieuwe mensen, dit zijn allemaal mensen met een andere achtergrond en motivatie. Ik vind de sollicitatiegesprekken het leukste aspect van mijn baan. Zolang je echt affiniteit hebt met sociale aspect en met het prettig vindt om gesprekken op locatie te voeren, dan is het werken als recruiter erg leuk.”

Bekendheid trekt mensen aan

“Dit komt onder andere doordat er veel bussen rijden van WDK, veel mensen hebben van het bedrijf gehoord en weten dat we een van de grotere zijn. Daarnaast vinden mensen het ook leuk om te rijden. Een van de grootste redenen om bij WDK te komen werken is vanwege de leuke doelgroepen. Je hebt als werknemer een grote verantwoordelijkheid om de deelnemers op tijd naar school te brengen, maar dit vinden mensen juist leuk. Ook ontwikkel je vaak een mooie band met de deelnemers.”

Dan is werken bij Willemsen de Koning echt iets voor jou!

“Wil je graag iets maatschappelijks doen en wil je daarbij graag je eigen zelfstandigheid? Dan is het werken bij Willemsen de Koning echt iets voor jou! Jij bent verantwoordelijk voor het op tijd brengen en halen van jouw deelnemers, maar je krijgt wel een ontzettend leuke band met de deelnemers en collega’s ervoor terug.”

Uitgelichte vacatures