7 oktober open dag bij Willemsen-de-Koning!

7 oktober open dag bij Willemsen-de-Koning!

Informatie open dag 

  • 7 oktober 2023
  • Tijd: 10:00 – 13:00
  • Blankenweg 22 te Arnhem
  • Aanmelden is niet nodig!

Open dag bij Willemsen- de Koning

Op 7 oktober tussen 10:00 en 13:00 nodigen wij jullie van harte uit om deel te nemen aan de open dag van ons bedrijf.

Rijd je graag auto, kun je goed omgaan met kinderen en ben je op zoek naar een zelfstandige en verantwoordelijke uitdaging? Kom langs!

Graag geven wij jou een kijkje in onze ‘vervoert met zorg’- bedrijfsvoering. Want hoewel Willemsen- de Koning de regie en uitvoering van kleinschalig personenvervoer verzorgt, willen wij maar al te graag laten zien dat wij meer in onze mars hebben. Willemsen- de Koning is meer dan een personenvervoerder die de klant veilig naar de eindbestemming brengt. Wij zijn namelijk meer dan een taxibedrijf. Wij zijn een mensenbedrijf, waar we de klant zo behandelen, zoals wijzelf willen worden behandeld. Een bedrijf vol mensenmensen die met volle overgave een helpende hand bieden aan (regio)taxi-, leerlingen- en personenvervoer voor gemeenten, provincies, bedrijven en (zorg)instellingen.

Aanmelden is niet noodzakelijk. Bezoek onze vestiging op 7 oktober 2023 aan de Blankenweg 22 te Arnhem. Maak kennis met onze chauffeurs, de binnendienst en proef de saamhorige en prettige sfeer die het werken bij Willemsen de Koning zo leuk maakt. En kom natuurlijk alles te weten over jouw mogelijkheden binnen Willemsen- de Koning!