Willemsen- De Koning verwelkomt 2000ste chauffeur

Willemsen- De Koning verwelkomt 2000ste chauffeur

Afgelopen woensdag op 6 november 2019, had algemeen directeur Arno Janssen de eer Sia als 2000ste chauffeur van Willemsen- De Koning te mogen verwelkomen.

Sia reageerde enige tijd geleden op de vacature Leerlingenvervoer in Amersfoort. Na een kort telefonisch gesprek was er al snel de klik en Sia werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met Willemsen- de Koning in Hotel van der Valk Amersfoort.

Leerlingenvervoer vraagt om speciale vaardigheden van de chauffeur. Ouders geven wel hun kostbaarste bezit aan je mee.  Daarom is het opbouwen van een vertrouwensband enorm belangrijk. Stiptheid, betrouwbaarheid en een ongedwongen ambiance zijn voor kinderen enorm belangrijk.

Voor ons was al vrij snel duidelijk dat Sia aan al deze kwalificaties voldeed. De volgende dag na het gesprek hebben wij dan ook een tijdelijke chauffeurspas aangevraagd en is begonnen met de chauffeursopleiding. Sia is ook al gestart met de cursus levensreddend handelen.

Een mentorchauffeur heeft Sia nog enige uitleg gegeven en vorige week is zij voorgesteld aan de ouders. Een spannend moment natuurlijk, maar ook hier was er direct de klik. Wij hadden niet anders verwacht.

Sia heeft inmiddels een splinternieuwe en duurzame bus meegekregen. En als klap op de vuurpijl werd ze verrast met een prachtige bos bloemen van Arno.

Namens alle medewerkers van Willemsen- De Koning veel succes in je nieuwe baan!